Pressikonverentsil oli Suarezel nägu naeru täisFoto: Manu Fernandez
Jalgpall
19. august 2014, 16:55

NO MEEST SÕNAST! Suarez tõotas pühalikult, et lõpetab hammustamise (8)

Eiles sõprusmängus Club Leoniga FC Barcelona särgis debüteerinud skandaalne Luis Suarez lubas pressikonverentsil, et ta ei hammusta enam kunagi vastasmängijaid.

Suarez, kelle "ametlikul" kontol on kolm vastaste hammustamist (mitteametlikul aga koguni kaheksa) kinnitas, et nüüd on endise eluga kõik. Tõsi, see ei tähenda siiski suukorviga mängimist või seda, et uruguailane laseb suust kõik hambad eemaldada.

"Ütlen fännidele: ärge muretsege, sest ma ei tee seda enam kunagi," lubas Suarez suure suuga. "Mind aitavad selles osas tõelised professionaalid. Kuid see on isiklik asi ja ma ei soovi seda täpsemalt kommenteerida."

Suarez lõi MMi viimases alagrupimängus hambad Itaalia kaitsemängija Giorgio Chiellini õlga ning teenis FIFAlt selle eest nelja kuu pikkuse jalgpallis tegutsemise keelu, mis hõlmas ka treeningutel osalemise keeldu. Paar päeva tagasi leevendas aga Rahvusvaheline spordiarbitraaž uruguailasele määratud karistust ja kuigi ametlikes mängudes tohib ta Barcelonat esindama hakata alles oktoobri lõpust, võib ta nüüd meeskonnaga trenni teha ning käia ka staadionil mänge vaatamas.