Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal.Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
23. august 2014, 18:43

Marko Kristal kaotusest: Sillamäe oli meist igas elemendis parem

Eesti jalgpalli meistrivõistluste liidri ja tiitlikaitsja Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal tõdes pärast Sillamäe Kalevi käest saadud 0:3 kaotust, et tal pole tulemuse osas ühtegi pretensiooni – parem meeskond võitis.

"Mängu olemus oli väga lihtne – võitis meeskond, kes võtu rohkem tahtis. Sillamäe oli meist kõigis elementides parem. Nad olid individuaalselt paremad, võitsid enamiku duellidest, olid kaitses distsiplineeritumad ja rünnakul palliga enesekindlamad. Meie mängus polnud seda asja, mida on vaja mängu võitmiseks. Kas meil üldse oli kindlaid väravamomente? Vist ei olnud..." rääkis Kristal.

Vaimse väsimus ettekäändega Kristal ei nõustunud, sest alles eelmises mängus lõi Levadia vastasele (Tallinna Kalev) seitse väravat. Aga kas Levadia probleemiks võib olla hõre konkurents, mis võimaldab mõnedel mängijatel end liiga mugavalt tunda? "Mõnel positsioonil on konkurents probleemiks. Aga kui tahame meistriks tulla, siis nii tujutult platsil viibida ei saa," lausus Kristal.

Levadia hooaeg jätkub järgmisel laupäeval, kui Kadriorus võõrustatakse eelmise nädala jooksul nii Tallinna Infonetilt kui ka Nõmme Kaljult viigipunkti napsanud Paide Linnameeskonda, kes on täna õhtul vastamisi Tallinna Floraga, kes võidu korral Levadiast mööduks ja taas meistriliiga liidriks tõuseks.