Madridi Real kohtus eelmisel nädalal Madridi Atleticoga ning pidi neile Superkarika finaalis lõppskooriga 1:2 alla vanduma. Täna on mõlemal kastanid tules Hispaania kõrgliiga avavoorus. Foto: Daniel Ochoa de Olza
Jalgpall
26. august 2014, 00:47

Suur jalgpalliõhtu - Madridi Real ja Manchester City võidutsesid, Atletico alustas hooaega mannetult (6)

Maailma jalgpalliväljakutel toimusid täna põnevad kohtumised - Hispaania kõrgliigahooaega alustasid nii Madridi Real kui Atletico. Kui Real alistas 2:0 Cordoba, siis eelmise aasta meisterklubi Atletico pidi leppima 0:0 viigiga Rayo Vallecanoga. Manchester City tegi Inglismaa kõrgliigas korralikult tuupi Liverpoolile, alistades võõrsil eelmise aasta hõbedameeskonna 3:1.
00:52

Ja ongi nii! Madridi Atletico peab liigahooaja avamängus leppima 0:0 viigiga Rayo Vallecano vastu. Madridi eeslinnale on viik aga kahtlemata kõva saavutus.

00:47

Atletico täht Mandzukic kratsib kukalt. Ära sa märgi - pallivaldamisprotsent on kehv (40-60 Rayole), võimalusi kui selliseid pole olnud ning aeg muudkui tiksub. 

00:45

Madridi Reali peatreener Ancelotti võtab tänase mängu kokku: "Ei Ronaldo ega Real pole parimas vormis. Vajame paremat rütmi, kiiremat tempot. Aga meil on veel aega." 

00:42

Vähem kui 10 minutit on aega, et valitsev Hispaania meister suudaks liigahooaja avamängu ka võita. Rayo ei anna aga palli käest ning kuigi Atletico üritab, lõppes viimane rünnak aga hoopis Mario Suareze kollase kaardiga.

00:36
ottjarvela

Stevan Joveticit nägi mullu (traumade ja konkurentsi tõttu) üpris vähe. Tänase esituse järel soovin montenegrolast rohkem näha. Põnev tüüp.

00:24
00:23

La Ligas käib lahing nagu Hispaanias ikka - keegi on veidike pikali maas ning vingub, karistuslöök lendab taevasse ning saateks on hispaaniakeelne ropp sõim. Pildil jageleb Koke Jose Marin Ruiziga. 

00:11

Atleticol on ilma juhendamiskeelu teeninud Diego Simeoneta päris raske. Ei tahagi mõelda, mis saab, kui sellist mängu näidatakse veel järgmised seitse kohtumist, mil Simeone suu lukus hoidma peab. 

00:03

Eiei, me pole ära unustanud, et Hispaania liigas on kohtumine veel käimas. Pall on seal uuesti mängu pandud, Rayo Vallecano-Atletico 0:0

23:53
Armen

City teine värav on imeline... Tiitlisoosik koos Chelseaga...

23:53

Manchester City võidab Liverpooli vastu 3:1, kuid skoorist enam jääb kohtumist meenutama eelkõige just see värav. Daamid ja härrad, Sergei "viibinud platsil 23 sekundit" Agüero!

23:49

Kui nii suurte tätoveeringute mees nagu Moreno on ilmselgelt palju valu kannatanud, siis hüppeliiges teeb hullemini haiget ning mees langeb räige raksaka saatel murule pikali. 

23:40

Väravatehnoloogia tuleb Liverpoolile appi ning videopilt tõestab sama - Zabaleta lööb omavärava ning Liverpool on vähendanud kaotusseisu! 1:3! Esmalt tõrjub Hart Zabaletast mööda kihutanud Rickie Lamberti löögi, kuid teisel korral põrkub pall siiski Zabaleta jalast üle väravajoone. 
Paar hetke hiljem tahab Lambert uuesti proovida, kuid Kompanii liug lennutab palli eemale. 

23:39

Pilk Hispaaniasse: Rayo Vallecano hoiab Atleticot lõa otsas - kuigi Koke üritab peale lüüa, tõmbavad kaitsjad ta tihtipeale lihtsalt maha. 40 minutit mängitud, seis 0:0. 

Kolm punkti on kirjutanud tabelisse Madridi Real, kui kodustaadionil alistati üle pikkade aastate taas kõrgliigas mängiv Cordoba meeskond. Uhke pildigalerii ning video!

23:32
OptaJoe

23 - Sergio Aguero had been on the pitch for only 23 seconds before scoring Man City's third goal. Introduction.

23 sekundit oli Agüero viibinud platsil, kui ta värava lõi! KAKSKÜMMEND KOLM!

23:27

MILLINE VAHETUS PELLEGRINILT! Sergei Agüero viibis äsja vahetusest sekkununa platsil maksimum 15 sekundit, kui Navas annab söödu just talle ning Edin Dzeko välja vahetanud argentiinlane kõksab palli ühe puutega võrku. 3:0 Manchester Cityle

23:18
aadu

city paneb jah inglismaal kinni. morinho muidugi lihtsaks seda ei tee

23:12

Oppadii! Jovetic näitab kõrget kvaliteeti, kui realiseerib Nasri söödu. 2:0 MANCHESTER CITYLE! Liverpooli fännid nutavad, et Mariot just praegu platsil pole. 

23:09
InfostradaLive

The only previous time Atletico started season vs Rayo was in 1999/00, when they lost 2-0 at home and were relegated at end of season.
Vahepealseid teateid Atletico mängust - seis endiselt 0:0. Nii halvasti kui tol aastal veel läinud pole. 

23:06

Glen Johnson leiab osavalt üles Sturridge'i, kes lööb Liverpooli eest värava, kuid kohtunik fikseerib suluseisu. City utsitas omalt poolt kohe vasturünnaku, kuid löök läks taevasse. 

Loe rohkem