Doping

Kas EOK täitevkomitee usaldab Alaveri, Lembergi ja Lessingut? (8)

LISA KOMMENTAAR

Griffin12. jaanuar 2015, 09:27
EOK ootab seisukohti suusaliidult Mati Alaveri st. ka Jaak Mae,Raul Olle ja Andrus Veerpalu kohta.
Mati Alaver-suusaliidu juhatuse liige
Jaak Mae- suusaliidu peasekretär
Raul Olle -suusaliidu spordidirektor.
Mida see EOK loodab,et need kolm vennikest tunnistavad lõpuks üles,et Bernatski käest medikamente ostsid või ? Vaatad EOK'aad ja suusaliitu kõrvalt ja lausa hale hakkab.
Ülestunnistus saaks olema ränk.15. november 2014, 10:14
Ega nad tunnistagi, sest veerev lumepall kasvaks liialt suureks. Spordis need "superpatustajad" ise tippu ei jõudnud, aga praegu ollakse lihtsalt maa ja taeva vahel. Kõhe tunne on, millises riigis elame. Bernatski, mida sa küll tegid, milleks? Oleme kõikvõimalike petuskeemidega pikka aega elanud, mitte vaid spordis, ka mujal liigutakse teatud piiril.
lätlane26. august 2014, 20:20
nii ausate nägudega mehed, et lausa nutt tuleb peale. Neid etalone tuleb raffale näidata, kutsuda neid koolilastele oma ausast karjäärist ja professionaalsetest saavutustest rääkima, et suured teod võiksid jätkuda. süda läheb pahaks.
Mumm26. august 2014, 18:37
Neil on koigil nii ausad naod.
ants26. august 2014, 17:49
ega ilmselt ka Ansip ei suudaks minna vastandamisele oma tööandja ja otsese ülemusega NLKP päevilt-pask oleks püksis...siit tee omad järeldused.Õige hõlma ei hakka keegi-isegi ei ürita mitte
....26. august 2014, 13:38
Aga missugust hinnangut saab üldse oodata aruandele, mis must-valgel tunnistab, et mitte midagi tõendada ei ole võimalik. Avalik suurvõlglasest väljapressija võib lehvitada millega iganes - kuni pole ette näidata konkreetsete analüüside tulemusi, ei ole tal mitte mingisuguseid tõendeid mitte kellegi vastu. Ja sedasi võib süüdistada keda tahes. Miks on meil eelduseks võetud, et kohtulikult suuri võlgu tasuma määratud pokkerimängija, kes miskipärast ei saa töötada heapalgalisel eriarsti ametikohal, räägib absoluutset tõde meie sportlaste kohta? Tegelik tõde on ju meedias tema poolt otse välja öeldud - tahab saad suurt raha, et ta kasutütrekesel oleks Itaalias hea elu, teda sportalsed tegelikult ei huvitagi. Mujal maailmas väljapressijad antakse kohtu alla!
Jass26. august 2014, 10:23
Ootame huviga suusaliidu ja kergejõustikuliidu seisukohti.
Leelet26. august 2014, 10:10
how dirty dirty dirty !!!!
aga tõsiselt. Mida muneb Lemberg? Kui ei ostnud, saaks ausa näoga vastandama minna. Muidu jääb plekk ikka külge. Ju siis ikka midagi oli.