Tennis

FOTOD: Kangekaelne Kaia Kanepi võttis US Openil maineka skalbi (9)

LISA KOMMENTAAR

Axter29. august 2014, 11:59
Kaial seekord lihtsalt vedas. Tema ja esikümne vahe ongi selles, et need küll selliseid vigu ja nõrkusi andeks ei anna -- kui ikka selle asemel, et oma edu julmalt võiduks vormistada hakkad väristama ja oma edu kõige lihtsamate vigadega vastasele ära kingid, pole tõeliselt tugevate (kelle hulka ka Stosur kungi kuuluma ei hakka) vastu mingit šanssi. Vedas seekord, aga muidugi tore, et vedas.
Raskejõustik29. august 2014, 07:09
Vaatasin Eurospordist Kaia mängu,väga hale ja mannetu oli,kahe tsekiga,ega seal midagi puudu ei olnud.Vastane oli kohe tunda jõulisem,särtsakam ja tugevam.Kahju kaiast,ainult kiidetakse mis ei ole väärt.
kanepi võitis teise ringi KOLMES setis29. august 2014, 06:57
ja siis loen läbi, selgub, et sikkagi kaks võitis.
ajakirjanik võiks oma jutu läbi lugeda, enne kui netti paiskab. piinlik seda jama lugeda, mida te kirjutate.
hea, et te ainult ajakirjanik olete, kui te mingi tähtsa töö peal oleks ja selliseid vigu teeks, võiks mõni inimene võib olla surmagi saada. samas ma usun, et te iial ei oota teistelt, et nad oma tööd hästi ja täiuslikult teeks. näiteks ei oota te vigadeta tööd autoremontijalt, arstilt. hambaarstilt, juuksurilt jne. sest mis see väike eksimine ikka loeb. auto sõidab kraavi või ütleb möödasõidul üles, opereeritakse vale asi välja, tõmmatakse vale hammas või plomm tuleb paari kuu pärast välja, juuksur solgib soengu... aga ikkagi on elu vahva ja põnev. sest te ise teete tööd üle jala ja las teevad siis seda ka teised. edu.
Porgand29. august 2014, 08:53
Võitiski ju kolmes setis, kõik on õige. Tehe on selline, et 2 võidetud ja 1 kaotatud sett tuleb settide koguarvu leidmiseks liita ja saamegi 2 + 1 = 3.
29. august 2014, 11:01
Kahes võitis, ühes kaotas. Ei võitnud kolmes, kahes võitis.
Kanepi võitis kahes! TEISES ja KOLMANDAS aga ESIMESES kaotas29. august 2014, 11:02
Õhtulehe ajakirjanikelt oodata, et nad teeks vahet kolmes ja kolmandas... no see on kõrgem pilotaaž. Seda nad ometi ei suuda. Hea, et Kanepi ära tunnevad.
Porgand29. august 2014, 23:25
Kaia võitis 1 mängu 3 setis. Selleks tuli tal võita 2 setti, mis on võidu eelduseks.
HHH30. august 2014, 18:27
Kuule... tead ära targuta, kui sa tennise terminitega kursis pole. Naismängudes ongi alati nii, et peab võitma 2 setti, et terve matš võita. See on iseenesest mõistetav ja 3 setti võita ei ole lihtsalt võimalik. Need, kes tennisega paremini kursis on, teavad, et kui ilmneb selline sõnapaar nagu "kolmes setis", siis tähendab see seda, et matši võitmiseks kulus 3 setti, st 1 sett läks kaotusena arvele ja ülejäänud 2 võitis. Kui mainitakse "kahes setis", siis ongi nii, et kõik matši jooksul mängitud 2 setti võideti ning vastasel võimalust ühtki setti võita ei tekkinud.
Äkki on hoopis sinusugune olend inimkonnale ohtlik? Sa räägid asjast millega sa kursis ei ole ja sedasi toimides viid kuulajad eksiteele, ise arvates, et sa tunned teemat hästi.
Võta natuke profiili madalamaks, eks. Enne kui ütled, mõtle ja õpi teemat natuke.
Kõike paremat!
HHH
SDFG28. august 2014, 20:27
Kaia võidab 7-5 3-6 6-4