Vladislav Ivanov kohtumises Praha Sparta vastuFoto: ARNO SAAR
Jalgpall
28. august 2014, 20:01

Levadia lõpetas hooaja edukaima väravakütiga lepingu. Kristal: "Ega elu seisma jää."

Tallinna Levadia lõpetas täna poolte kokkuleppel töölepingu sel hooajal 19 väravat löönud Vladislav Ivanoviga. 

"See oli klubi ja tema vaheline otsus, et niimoodi pole enam mõtet edasi minna," sõnas Levadia peatreener Marko Kristal, kellel möödunud hooajal Eesti meitstiriliiga resultatiivseima mängija auhinna saanud ründajale ühtegi etteheidet ei olnud. Et üleminekuteaken on Eestis sulgunud, ei saa Levadia ühele oma põhimehele ka asendajat leida. "Edasi tuleb minna. Ega elu seisma jää," ütles Kristal, et küll nad saavad hakkama ka olemasolevate meestega.

Kuigi Ivanovi seostati pärast 2012. aasta hooaega ka kihlveopettuste skandaaliga, lükkab Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo kategooriliselt tagasi väite, nagu oleks Ivanovi lahkumise taga mõni selles teemas toimunud muutus. "Meile teadaolevalt ei ole ta selles nimekirjas, keda kahtlustatakse kokkuleppemängudes," sõnas Petersoo, lisades, et klubi esindajad kohtusid täna mängijaga ja poolte kokkuleppel leping lõpetati. "Leppisime kokku, et detailidesse me ei lasku."

28-aastane ründaja taasliitus valitsevate meistritega tänavu talvel, olles klubi esindanud ka aastatel 2009-2010. Sel hooajal jõudis ta Levadia särki kanda 21 liigamängus.