Margus Hunt (tagaplaanil) kiskjapilguga järgmist ohvrit otsimasFoto: Reuters/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
29. august 2014, 04:53

Hirmus Hunt hoidis Coltsi kuival ja Bengals lõpetas soojendusmängud suure võiduga

Margus Hunt hiilgas Cincinnati Bengalsi kaitseliinis kui eestlase kodumeeskond võttis viimases hooajaeelses soojenduskohtumises kodusel Paul Browni nimelisel staadionil 35:7 võidu Indianapolise Coltsi vastu.

Traditsiooniliselt on neljas ja viimane hooajaeelne soojendusmäng varumeeste päralt ja Hunt andis oma esitusega märku, et teise ešeloni meestest temale enam vastast ei ole. Eestlasest kaitsemängija sai terve õhtu jooksul suurema vaevata mööda teda valvanud Coltsi blokeerijatest, tõmbas mängu peale neljal korral maha palliga vastase ning ta arvele jäi kokku 3 sacki ehk mängujuhi mahaniitmist.

Mängu kommentaatoreid võtsid Hundi jõunumbrid ahhetama ning Bengalsi süsteemi hästi tundvate meeste sõnul võib järgmisel nädalal algaval põhihooajal oodata meie mehelt suuri tegusid. Eile oli Hunt igatahes ülioluline osa Cincinnati kaitseliinist, mis ei lasknud enam kui 50 mänguminuti jooksul Coltsil pähe saada ainsatki silma. Alles neljanda veerandi lõpus, kui platsil olid juba varumeeste varumehed, said Indianapolise mehed kohtunike abiga ümmargusest nullist lahti.

Bengalsi ründajate teine rivistus oli aga ülesannete kõrgusel ning nõnda kuulus 35:7 mänguvõit kodumeeskonnale. Põhihooaega alustab Bengals järgmise nädala pühapäeval kui külla sõidetakse Baltimore Ravensile