KÄES: Margus Hunt on vastasest kinni võtnud ja enam ta teda minema ei lase. Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
30. august 2014, 08:00

Margus Hunt kasvas õpipoisist selliks (1)

Cincinnati Bengals lõpetas hooajaeelsed sõprusmängud Margus Hundi šõuga. Enam kui 50 minutit Indianapolis Coltsi kuival hoidnud eestlane andis kõva tormihoiatuse – Hunt jahib kohta põhikoosseisus!

Viimases hooajaeelses soojendusmängus ei riski NFLi klubid oma põhimeestega ning nõnda oli Bengalsi ja Coltsi kohtumine teiste ešelonide duell. Cincinnati meeskond jäi koduväljakul peale 35:7 ning suurt osa mängis tulemuses ka Margus Hunt, kes ahistas üliefektiivselt vastaste mängujuhti, niites ta õhtu jooksul lausa kolmel korral jalust. "Ta peaks sellises mängus domineerima ja täpselt seda ta tegigi," võttis mängu parimaks valitud Hundi esituse kokku Bengalsi peatreener Marvin Lewis.

Sisuliselt andis oma teist NFLi-aastat alustav Hunt oma kogenumatele meeskonnakaaslastele märku, et kui nemad libastuvad, on ta valmis haarama koha põhikoosseisus. Eestlane on ülendatud õpipoisist selliks ning kaugel see meistriametki on.

"Möödunud aastal proovisin vaid reele jõuda. Ma olin aeglane, sest ma pidin kõike alles õppima. Nüüd tean mida ma tegema pean. Kõik töötab," oli Hunt pärast matši oma esitusega rahul.

Bengals alustab põhihooaega tuleval pühapäeval Baltimore Ravensi vastu. Hunti ei morjenda, et vaatamata headele esitustele soojendusmatšides peab ta seda matši alustama varumehena. "Ma üritan lihtsalt olla nii efektiivne kui võimalik," lubab eestlane tekkivad võimalused ära kasutada.

Bengalsi siseeluga kursis olevatele telekommentaatoritele ei jäänud pärast mängu Coltsiga igatahes kahtlust: tuleval hooajal näeb Hundilt mehetegusid!