Manchester United jäi taaskord võidutaFoto: ANDREW YATES
Jalgpall
30. august 2014, 16:47

FOTOD: Di Maria debüteeris, kuid United jäi ka uustulnuka vastu võiduta

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste 3. vooru avamängus sõitis Manchester United külla Premier League'i uustulnukale Burnley'le. Ka tänase matši järel ilutseb Unitedil võitude real ümmargune null - kohtumine lõppes väravateta viigiga.

Teisipäeval liigakarikasarjas kolmanda liiga klubilt MK Donsilt 0:4 sauna saanud United saatis taas platsile põhimehed - teise seas ka hiljuti suure raha eest Madridi Realist ostetud Angel Di Maria - kuid ometi olid nad ka Burnley's lähedal šokeerivale algusele, kuid nende õnneks tabas David Jonesi kolmanda minuti pealelöök põiklatti. Kümmekond minutit hiljem oli hüva võimalus Robin van Persiel, kuid Tom Heaton Burnley värasuul tegi suurepärase tõrje ning päästis kodumeeskonna kaotusseisu jäämast.

Seejärel olid mõlemal meeskonnal veel mõningad (pool)võimalused, kuid kohtumise lõpuvile kõlades ilutsesid tablool endiselt nullid.

Nii on Unitedil kogutud kolmest mängust kaks viiki ja üks kaotus, millega paiknetakse liigatabeli 13. real, oma esimese punkti teeninud Burnley on aga 18. kohal.