Kaia KanepiFoto: KENA BETANCUR
Spordiblogi
1. september 2014, 12:07

Nädala ennustus | Kui suur on tõenäosus, et Kanepi teeb Williamsile täna tuule alla? (17)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 1. septembri valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS
Eesti sportlased näitavad USAs, kui kange on nende veri– Margus Hunt valiti pärast mängujuhi kolmekordset „kotti panemist" Ameerika jalgpalliliiga kodulehekülje poolt hooajaeelsete mängude parimaks kaitsemängijaks, Kaia Kanepi pääses USA lahtistel vägevate võitudega neljandasse ringi. Jääb üle vaid loota, et augustikuus näidatud saavutused kooliaasta algusega ei unune.

LÄINUD NÄDALA MIINUS
Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee võttis seisukoha, kus spordiarst Vitali Bernatski süüdistustele näidati lõplikult ust. Uurimine on lõpetatud, kedagi süüdi ei mõisteta ning otsus edasikaebamisele ei kuulu. Fakt, et Bernatski seisukohad süüdistasid Eesti saavutusspordi seppasid nagu Mati Alaver ja Harry Lemberg, EOK-d ei morjenda, kuid mööndakse, et nüüd alustatakse dopinguvastase võitlusega. Jääme ootama!

TULEVA NÄDALA ENNUSTUS
10% on tõenäosus, et Kaia Kanepi alistab täna Ameerika lahtiste tennisemeistrivõistluste neljandas ringis maailma esireketi Serena Williamsi. Kuigi Williamsi kolm selle aasta suurturniiri on ebaõnnestunud, tuleb oodata, et ameeriklannal oleks a) halb päev, b) väga halb päev, C) erakordselt halb päev.