Marko Kristal ja Levadia peavad nüüd nukralt karikateelt kõrvale astuma.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
3. september 2014, 16:14

Kristal võtab Levadia karikatee lõpetanud lohakuse eest vastutuse (1)

Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal võtab vastutuse selle eest, et eile õhtul jooksis karikavõistluste 1/16-finaalis Saue JK Laagri vastu platsile ülesandmata mängija ning nende 5:0 võit pöördus -:0 tehniliseks kaotuseks.

„Kui tahad süüdlast otsida, siis nende mängijate eest, kes väljakule jooksevad, vastutan mina," sõnas ta täna Õhtulehele.

Nukrat uudist kuulis Kristal juba eile õhtul. "Tunded on ebameeldivad. Niisuguse rumaluse tõttu karikast välja kukkuda, ega see meeldiv ei ole,” sõnas maikuus Levadia Evald Tipneri karikavõiduni tüürinud mees.

Kristali sõnul oli eksimus lihtne tulema, sest paljud tema mängumehed on hetkel erinevate koondiste juures. "Niisuguses karikamängus oli hea proovida nooremaid mängijaid. paraku jäi kahe silma vahele, et ta (Magnar Vainumäe - M.T.) on registreertitud kolmandasse tiimi, mitte duublisse."

Poolajal Ingemar Teeveri asemel sekkunud 16aastase Vainumäe kohta jagus tal vaid kiidusõnu. "Ta on mänginud meie duubli eest väga tublisti ja sai ka nüüd mängus väga hästi hakkama," kiitis Kristal.

Kuidas tulevikus sääraseid vigu vältida? Väga lihtne! "Tuleb lihtsalt kõik asjad üle kontrollida," lausus Kristal.