Martin ReimFoto: MATI HIIS
Jalgpall
3. september 2014, 23:10

Reim kiitis oma esimeses valikmängus skoorinud 18aastast keskkaitsjat

Eesti U21 koondise peatreener Martin Reim jäi üldises plaanis 2:2 viigiga Bulgaaria vastu rahule. Eriti valmistas talle head meelt, et 1:1 viigiväravaga sai maha vaid 18aastane keskkaitsja Madis Vihmann, kelle jaoks oli see debüüt EM-valiksarjas.

"Tubli! Eks ta esimene poolaeg oli ehk pisut ebakindel, aga teisel poolajal kohanes ja näitas kindlamat mängu. Arvestades, et ta peamiselt mängib esiliigas, siis sai rahvusvahelisel tasemel väga hästi hakkama," kiitis Reim. "On näha, et ta on Levadia esindusega treenides palju juurde saanud."

Mängu enda kohta sõnas Reim järgmist: "Keeruline mäng. Eks meil on valiktsükli jooksul aina enam noori peale tulnud ja väljakul on näha, et kogemusi ja kindlust ehk nii palju ei ole."

"Esimene poolaeg jäime sisuliselt igas elemendis alla," tõdes meie noormeeste juhendaja. "Nii otsustamiskiiruse, võimsuse kui pallikäsitlemise poolest. Tegime palju valesööte ja see lõhkus rütmi ära."

"Õnneks suutsime teisel poolajal oluliselt enesekindlamad olla. Rääkisin poistele vaheajal, et on vaja liinide vahel kompaktsemalt mängida ning et midagi pole karta. Selle pealt olidki teise poolaja esimesed 30 minutit väga ilusad. Mingi hetk oleksime võinud isegi paari kontraga ära otsustada - läksime kolm kahe vastu -, aga tegime rumalaid otsuseid," kahetses Reim.

"Lõpp kaldus paraku jälle vastastele ning kahjuks lõid nad viigivärava ära. Üldiselt aga usun, et 2:2 viigiga võib rahule jääda. Kuigi Bulgaaria on meiega samade punktide peal, siis nad on kogu valiktsükli näidanud head mängu ning liidritele hästi vastu saanud," lõpetas ta.