Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan.Foto: Martin Atso
Jalgpall
5. september 2014, 00:44

Ragnar Klavan: intensiivsed koosolekud ja taktikatrennid toovad tulemust

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan nõustus pärast 0:2 allajäämist Rootsile, et meeskonna mängupilt oli võrreldes suve hakul peetud viie treeningmänguga hoopis parem.

"Mai lõpus ja juuni alguses peetud mängudes said jalgpallurid treeneri nõudmistest pildi ette. Rootsi-mängule eelnenud kolm laagripäeva saime keskenduda juba spetsiifilistele asjadele. Suvised treeningmängud ei kulgenud ideaalselt, sest oli vigastatuid ja muid koosseisuprobleeme, aga kõik mehed olid piisavalt professionaalsed, et võtsid vajalikud teadmised kaasa," rääkis Klavan.

Personaalset tagasisidet peatreener Magnus Pehrsson suve jooksul mängijatele ei andnud, aga nende olukorraga hoidis end kursis küll. "Koondise koosolekutel käib väga intensiivne töö. Trennis keskendume samuti taktikale, mitte lõbusale jalgpallimängule. Vaja asjad paika saada, küll siis jõuab lõbusalt mängida.

Oleme päris heas seisus. Mängust Rootsiga saame kaasa võtta mitu head asja, millest peamised on meeskonna ühtsus ja meeskondlik kaitse. Valiksarjas suudame edu saavutada vaid ühtsena tegutsedes. Isikliku talendiga vastaseid lüüa pole meil lootustki."