Spordiblogi

Märt Roosna | Kas jalgpallikoondis ei kipu enda võimeid üle hindama? (6)

LISA KOMMENTAAR

jalkafänn6. september 2014, 14:27
Eesti koondis ei hinda oma potensiaali üle- meil ON väga kõva potensiaal. Oskuseid jagub, mehi jagub, taktikaliselt oleme keskpärased.
Ning mis puutub statistikasse, siis Leedu on võitnud alates 2012 aastast KÕIGEST 4 mängu. Seega Leedu Eestist tugevam? vaevalt. Võrdluseks- ainuüksi 2012 aastal võitis Eesti 5 mängu. Seega Eesti võitis kõigest ühe aastaga rohkem mänge kui Leedu 2,5 viimase aastaga.
Sloveenia- 2012 aastast on nad võitnud 10 mängu, viigistanud aga 2. Eesti on aga võitnud 11 mängu 2012 aastast, saavutanud aga 3 viiki. Seega puht statistiliselt peaks Eesti jällegi ees olema.
vaataja5. september 2014, 22:38
Eesti jääb oma alagrupis neljandaks ja kogub 10 punkti
muhevend5. september 2014, 16:30
Nalja kah ,et Eesti edasi saab....ainult sooja õhku hingavad välja!!Tegelikult teavad enamus ,et Eestil pole mingid lootust saada edasi!Vaatake kas või eilne mäng mis oli....Kus on tempo Eesti mängus ja milline press vastas meeskonnale oli NAERUVÄÄRNE....
to muhevend5. september 2014, 18:11
Aga kust sa võtad, et Sloveenia või Leedu Eestist paremad on? Näiteks Sloveenia jaoks võib eelisel aastal lõppenud MM-valiksarja täielikuks katastroofiks pidada. Ülikerges alagrupis, kus lõpuks Island teise koha sai, jäi Sloveenia kolmandaks. Viimased kolm sõpruskohtumist on kaotatud Alžeeriale, Uruguaile ja Argentiinale, kokku 0 löödud väravaga.
Meie võime siin heietada küll kuidas Eesti koondis pole mingit säravat mängu näidanud, aga Sloveenias on täpselt sama seis.
Jollobroo5. september 2014, 20:21
Alzeeria Uruguai ja Argentiina ju MM meeskonnad.
Tuleb tubli suhkam nii Leedu ja Sloveenia käest.
Ei kipu nad midagi üle hindama, sest...5. september 2014, 14:21
need võimed on nii madalad, et neist saab üle lihtsustatud korras, ilma "hoovõtuta". Võib kommenteerida kuidas ja mida iganes, taset see ikka ei tõsta. Kes saab andetule andeks anda tema võimetuse? Õige, nad ise kiidavad ennast, andes märku peatsest "suurarengust". Jalgpall on muidugi ka ilusmäng, kui oskajad mängivad.