Ragnar KlavanFoto: ARNO SAAR
Jalgpall
7. september 2014, 14:28

Augsburgis palliv Sloveenia ründaja palus Klavanil ta üks kord nurgalöögi ajal vabaks jätta

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan sõnas Sloveenia mängu eelsel pressikonverentsil, et meeskond on Rootsi-mängust taastunud ja valiktsükliks valmis.

"Kindlasti meie jaoks väga tähtis valiktsükkel. Minu arvates me oleme valmis selleks," sõnas Klavan. "Muidugi igal meeskonnal on asju, mida parandada ja lihvida, aga need tulevad töö käigus. Rootsi-mäng oli väga tähtis test, saime harjutada oma liikumisi nii kaitse- kui ründefaasis."

Neljapäevasest mängust Rootsiga on mehed Klavani sõnul taastunud. "Täna sätime trennis liikumised paika ja oleme esmaspäevaks valmis."

Lisaks rõhutas meie koondise kapten avamängu tähtsust mõlema tiimi jaoks. "Meie jaoks väga tähtis mäng. Aga ka nemad soovivad jõuda EMile, seega esimene mäng on väga olulise tähtsusega."

Sloveenia eest jookseb homme tõenäoliselt murule ka Klavani meeskonnakaaslane Augsburgist, ründaja Tim Matavž. Klavani sõnul mingit rivaliteeti meeste vahel pole, aga sõbralik lõõpimine käib muidugi asja juurde.

„Tim on väga tore pallur ja inimene. Tundsin teda juba Hollandi-ajast, aga selline lõõpimine ikka käis riietusruumis," kinnitas Klavan. "Ta ütles "kui nende nurgalöök on, siis jäta mind ükskord vabaks, aga siis vastasin samaga, et jäta mind ka. Rivaliteeti ei ole olnud, et üks meist oleks ölenud „sõidan sulle sisse mängus".