Jalgpall
8. september 2014, 16:44

JALGPALLISTUUDIO | Miks ja kuidas Karol Mets täna Sloveeniale peavalu valmistab?

Õhus on vutilõhna! Täna õhtul kohtuvad Lillekülas uue EM-valiktsükli avapaugus Eesti ja Sloveenia koondised ning juba enne südaööd oleme kollektiivselt targemad, kui lihtne või kerge saab Prantsusmaal toimuva finaalturniiri pääsme püüdmine olema.

Õhtulehe jalgpallistuudio, mida kõlbab vaadata nii tööpäeva lõpetuseks kui ka mängueelseks soojenduseks, räägib esmalt Eesti koosseisust ning Norbert Hurt seletab lahti, kuidas on Magnus Pehrsson juba oma ametiaja esimesel aastal pidanud kasutatavat mängujoonist muutma. Lisaks räägib FC Flora peatreener, millised eelised on Karol Metsa poolkaitsjana kasutamisel.

Muidugi pöörame tähelepanu ka sloveenidele, sest neil on olnud Eesti jalgpalliajaloos täita mitu väga olulist rolli. Kõigil on kindlasti värskelt meeles, kuidas Sloveenia alistas otsustavas valikmängus Serbia ja aitas Eesti play-offi, ent jalgpallistuudio sukeldub ajaloos veel kaugemale ning meenutab 3. juunit 1992. aastal, kui Eesti jalgpallikoondis pidas esimese taasiseseisvumisjärgse maavõistluse. 1:1 lõppenud mängu meenutab sinisärkide värava löönud Aleksandr Puštov.

Lisaks on stuudios ka Eesti peatreener Pehrssoni arvamus vastaste kohta ning Ott Järvela ning Merili Luugi pajatused.