Michael Schumacher. ArhiivifotoFoto: SCOTT WENSLEY
Vormel 1
9. september 2014, 16:51

Michael Schumacher pääses koju! (10)

Vormel 1 legend Michael Schumacher, kes kukkus möödunud aasta lõpus Prantsusmaal suusatades nii õnnetult peaga vastu kivi, et oli pärast seda 189 pärva koomas, on nii palju taastunud, et tema mänedžeri Sabine Kehmi sõnul jätkub Schumi edasine ravi juba kodus.

Pärast koomast ärkamist toimetati Schumacher esmalt Lausanne'is asuvasse taastusravikeskusesse, kuid nüüd kinnitas Kehm, et Schumacher toodi oma Šveitsis Glandis asuvasse koju.

"Michaeli taastusravi jätkub nüüdsest kodus. Arvestades seda, milliseid vigastusi ta sai, on viimaste nädalate ja kuude jooksul toimunud selge progress, kuid samas on tal [paranemiseni] veel pikk ja raske tee minna," seisis Kehmi avalduses.

Samas lisati, et mõistetavalt palub Schumacheri perekond jätkuvalt privaatsust, samuti paluti meediaväljaandeid, et need ei avaldaks legendaarse võidusõitja tervisliku seisundi kohta käivaid asjatuid spekulatsioone.

Michael Schumacher sai tõsiseid peavigastusi, kui kukkus möödunud aasta 29. detsembril Prantsusmaal suusatades peaga vastu kivi.