Karolis Petrukonis.Foto: Mari Luud
Korvpall
9. september 2014, 21:36

ÕHTULEHE VIDEO | Rocki uus keskmängija: mulle meeldib korvi all mürada

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna uus keskmängija leedulane Karolis Petrukonis ütles videointervjuus Õhtulehele, et tema suurim tugevus on tänu 212sentimeetrisele kasvule ja kogukale kerele korvialune tegutsemine.

"Olen suur ja raske mängija, kellele meeldib korvi all mürada. Kaitses tahan viskeid blokeerida ja kõik lauapallid kätte saada. Teen kõike seda, mida pikk mängija tegema peab," kirjeldas Petrukonis ennast.

Paar päeva Tartus viibinud Petrukonis ütles, et Rock pakkus talle kõikidest variantidest parimaid tingimusi. Eelmisel hooajal kodumaal Utena Juventuses pallinud tsenter tegi ühe hooaja tublima esituse just Balti liigas Rocki vastu, kui kogus 18 punkti ja 14 lauapalli.

„Mul oli tõesti hea mäng, aga ei usu, et mind võeti ainult selle põhjal. Eks vaadati ikka tervet hooaega. Õnneks treener näeb mulle meeskonnas kohta ja siin paistab hea punt koos olevat," naeris 27aastane Petrukonis, kes on lõpetanud USAs Clemsoni ülikooli.

Vaata lisaks videost, kas Petrukonis leiab, et teine Rocki leedulane Augustas Peciukevicius oleks sobinud MMil poolfinaali jõudnud Leedu koondisesse.