Gert Kullamäe.Foto: MARI LUUD
Korvpall
9. september 2014, 23:03

ÕHTULEHE VIDEO | Gert Kullamäe võrdleb Tartu Ülikool/Rocki selle ja eelmise hooaja koosseisu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna koosseis on sisuliselt koos. Ainus küsimärk on kevadel 40aastaseks saanud Valmo Kriisa jätkamine. Vanameister teeb koos Tartu klubiga treeninguid kaasa, aga tema palkamiseks oleks Rockil pisut vahendeid juurde vaja.

Kui Kriisa jääb, siis on Rockil võrreldes eelmise hooajaga vaid kaks muudatust. Tagamängija Vincent Simpsoni asemel palgati Eesti koondise mängujuht Tanel Sokk ja pika leedulase Vilmantas Dilyse vahetas välja kaasmaalasest tsenter Karolis Petrukonis.

Peatreener Gert Kullamäe sõnul loodetigi Petrukonise näol leida suur ja tugev keskmängija, kellest eelmisel hooajal Eurochallenge’i veerandfinaalis Szolnoki ja Eesti meistrivõistluste finaalseerias Kalev/Cramo vastu puudu jäi.

Soku eelis Simpsoni ees peitub eelkõige kaitses. „Kindlasti on Tanel sellel positsioonil parem kaitsja ja see on meile selgeks plussiks. Simpsoni probleem oli kaitsemäng ja eriti tuli see esile suurtes mängudes,“ võrdles Kullamäe.

Vaata lisaks videost, kuidas hindab Kullamäe kevadel rangluu murdnud leedulasest mängujuhi Augustas Peciukeviciuse seisu.