Spordivaria

Kas Eestis oleks võimalik homoseksuaalsetel pallimängijatel draamata kapist välja tulla? (18)

LISA KOMMENTAAR

???15. september 2014, 08:16
ÕUDNE, JUBE, TULGASTAV!!!
enjoy14. september 2014, 14:13
fakkin kyll nägin samuti vaeva kommentaari mõtlemisega, mis hävis
Riho14. september 2014, 11:07
Kuhu mu komm jäi,leheneegrid.
ISIS14. september 2014, 10:34
Meil võib ju täiesti savi olla mis nad teevad aga kindlasti on keegi kes sellise käitumise hukka mõistab ja see võib lõppeda kurvalt.Eestis on neil suht turvaline aga Prantsusmaa-Britania on juba EU moslemimaaletoojakeskused....
MATS14. september 2014, 08:15
Millegipärast on kogu aeg lood, mis halvustavad niinimetaud homofoobe ja ülistavad homosesuaalsust, kujutavad viimaseid kangelaste ning märtritena, Tellimustöö enne uue seaduse läbisurumist või? Mina hinndan sportlases ennekõike ikkagi tema tulemusi. Aga miks peakski keegi oma seksuaalelu nii öelda kapist völja tirima ning tulema seda minu nina alla liputama? Mina oma seksuaalfantaasiatest ju üle ilma pasundamas ei käi, ei tunnegi selleks vajadust. Ei vaja aplause. Midagi peab privaatseks kah jääma. Aga niinimetatud homodel näib olevat mingi liputajamentaliteet. Nemad kohe peavad sellest rääkima ja heakskiitu nuruma. Mingi alaväärsuskomleks vist.
13. september 2014, 23:17
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
juba pajatab14. september 2014, 10:03
ja paistab, et kommida ei lasta. ei tea miks.
Haiged inimesed13. september 2014, 19:44
Millal see perverssusi pealesuruv propaganda ükskord lõpeb? Eesti meedias pole päevagi ilma mingi homoteemata.
!!!14. september 2014, 09:23
Kas vanasõna tead? Et kes maksab, see tellib ka muusika. Kes antud juhul sellist muusikat tellib, võid ise ära arvata.
lugeja13. september 2014, 17:21
Kuulan seda eesti elu ja mõtlen, issand jumal, kuhu me jõuame! Kõik me elame , käime kuskil ja toimetame. Nüüd peaks tõstatama teema, et kas need omasoo iharad lähevad palliplatsile üksteist käperdama või palli taguma?! Mis toimub?! Hullumajast laske ka ullikesed välja, miks nende vabadust piiratakse, neil on ka õigus olla nii nagu loodus andnud. Jube on see, et normaalne olla on ebanormaalne. Kui ma pole kellegagi keelekat teinud või kuskil kiimaselt esinenud, siis ma polegi keegi!!! Kus on kaine mõistus? Kus on inimväärikus? Miks ma pean kuulama kui raske on mingitel seksuaalse orientatsioonihäirega inimesel raske!? Mul on miljon korda raskem, sest ma üritan ellu jääda hullus riigis, kus tavaelu kurnab lõpmatuseni!
Jah13. september 2014, 15:17
Eelmisel nädalal tõid inglise lehed välja, kuidas suurfirmad toetasid homo õiguslasi ja käivitati propaganda sportlaste seas. Tõdeti, et see ei ole õige kui Inglismaal on üle 5000 de profi jalgpalluri ja ei ole ühtegi homo nende seas. Jagati homo värvides saapa paelu, et näidata tolerantust homodele. Nüüd kandub se ka Eestisse üle.
teate13. september 2014, 19:08
kahjuks see homoideoloogia ei jää kauaks maailma kui EL hakkab lagunema varsti siis kaob EL lollil eliidil ka rahvusriikidele oma tobedaid sooneutraalseid ja teisi seaduseid mis tulevad kanaajudest mõeldes et terved riigid ja rahvad on rumal lumpen kes maailma asjadest midagi ei jaga,inglismaa inimesed soovivad lahkuda EL ja ka paistab et Prantsusmaa hakkas käärima selles suunas,aga sportlased on tolerantsed sest neile läheb ainult korda sport.
Mis lahti13. september 2014, 13:59
Modedel on ikka täiega kustutuspidu, üle poolte arvamuste on kadunud... Kas te arvate tõsimeeli, et sellest ka kasu on?
see on tase13. september 2014, 13:53
kui ma ütlen, et ma ei soovi omasooiharatega ühist riidehoidu või dushiruumi jagada siis mu komm kustutatakse, sest selle sisu ei vastanud õhtulehe kommenteerimise reeglitele. ja mis siis oleksid need reeglid, sest teinekord saab siit lugeda ikka igasugust roppust, inimeste kallal lamedat ilkumist ning mõnitamist, täielikke lamedusi ja lollusi mida keegi ei kustuta.
tripsu13. september 2014, 12:56
Meil pole midagi võimalik ilma draamata teha, eriti kui asi peaks mingil määral meedia tähelepanu köitma.
Miks peaks siis kapist väljatulek draamavaba olema?
See oleks tõega veider.
Tulgu, aga, kas nad ikka tahavad.13. september 2014, 12:48
Mina võrdlen homoseksuaalsust teiste kiiksudega. Teadsin kooliajal üht poissi, kes alati, peale kakamist torkas näpud pepu vahele ja siis nuusutas neid mõnuledes. Ta teadis ( või õigemini tajus ), et see on hälve ja üritas seda varjata, kuidas suutis. Ka on olemas lapsi ja ka täiskasvanuid, kes nokivad ninast kolle ja salaja maiustavad nendega. Ütle neile, et : tule kapist välja ja maiusta avalikult, saad põikleva vastuse või vaikimise. Uskuge ! Kõik enam-vähem täie mõistusega isikud häbenevad oma homoseksuaalsust ja kes ei häbene, ei ole piisavalt täie mõistusega.
Aitab juba!13. september 2014, 12:06
Lõpetage see omasooliste värk ära ja lõpetage koheselt rahvale sunniviisiliselt Homode,Lesbide peale pressimine ära!
Eestlased on ehk rahvas on selge noodi andnud ühiskonnas,et meil ei ole vaja sellist riiki! Kus peab uhiskond omaasooihardamist normaalseks.
Me ehk rahvas terviklikult ei soovi sellist väärastunud ühiskonda ja halba eeskuju oma tulevastele lastele,lastelastele jne.
Kapp on selliste inimeste jaoks ja las jäägugi sinna! Pole vaja ühiskonnalt nuruda heakskiitu,et me tunnistaks nende nihet ja võtaksime nad ühiskonnas soojalt vastu.
Me Eestlased ei soovi ei mingit omasooliste abielusid, ega ka omasooliste grupeeringut avalikult!
ei saa aru,13. september 2014, 11:41
kuidas saab lesbar rase olla, tehke mulle lollile selgeks
13. september 2014, 10:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
jupile13. september 2014, 11:16
Ausalt öeldes ei pea Ibragimovici selle koha pealt mingiks autoriteediks. Jalgpalli võib ta ju mängida, aga muus osas väga terav pliiats just pole...