Kas tõesti jääb Sinisärkide andunud fännidel piletidefitsiidi tõttu Leedu-Eesti matš nägemata?Foto: MATI HIIS
Spordiblogi
15. september 2014, 12:00

Nädala miinus | Eesti jalgpallisõpru tümitab defitsiit! (6)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 15. septembri valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Maadleja Heiki Nabi on üks tugev Eesti mees! Kaks MM-kulda taskus, naasis ta Taškendist pronksmedaliga. Pronksimatšis aitas 12 kg raskema vastase vastu võidule vastupidavus. Ei tasu öelda, et hiidlased palju ei kannata!

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Eesti jalgpallisõpru tümitab defitsiit! Oktoobri alguses Vilniuses toimuvaks Leedu – Eesti EM-valikmänguks eraldati Sinisärkide fännidele vaid 246 piletit. Huvilisi on eeldatavasti aga vähemalt kaks korda rohkem.

TULEVA NÄDALA ENNUSTUS 

33,3% on tõenäosus, et Eesti korvpalli suur vastasseis BC Kalev/Cramo ja Tartu Rocki vahel saab jätku sel nädalal Rakveres peetaval kontrollturniiril ja mängust väljub võitjana valitsev meister Kalev. Esmalt peavad mõlemad finaali jõudma (tõenäosus kokku ehk kaks kolmandikku, et mõlemad oma poolfinaali – Kotka TP ja kohalik Tarva vastu – võidavad), otsustavas matšis on võimalused aga pooleks.