Käsipallihooaeg sai avapauguFoto: MATI HIIS
Käsipall
15. september 2014, 12:46

GALERII: Avati Eesti käsipallihooaeg! Kas Kehra või Serviti? Kas keegi kolmas kah hammustab?

Kolmapäeval läheb taas lahti Eesti käsipallihooaeg, kui pall pannakse mängu Eesti meistriliigas. Mida arvavad kaheksa meeskonna esindajad hooaja eel?

Tiitlikaitsja HC Kehra treener Indrek Lillsoo: "Uku Tanel Laast ja Jürgen Rooba on meilt läinud, lisandunud Ukraina poiss Dmytro Yankovskyi. Eurosari on kahjuks läbi (Kehra kaotas eile Kosovos Euroopa karikasarjas KH BESA Famigliale 23:32 ja langes edasisest konkurentsist välja - ML), meeskond jõuab homme Kosovost tagasi ning sportlased peavad olema valmistunud. Balti liiga karikas on meie jaoks ebatõenäoline, nelja hulka tulek on kordaminek."

Eelmise aasta hõbedameeskonna Serviti peatreener Kalmer Musting: "Märkimisvärseim muudatus on see, et Põlva mängib vaid ühe leegionäriga. Võib-olla näeme uuest aastast vaid põlvakaid, sest asemele on tulnud kõik omad kasvandikud, kolm neist U20 pallurid. Juhtkond loodab meilt kindlasti esikohta."

VIljandi peatreener Marko Koks: "Meie tase on selline, et ega otseselt ei saa öelda, et läheme ühegi vastase vastu kindlalt kaotama või võitma. Keskendume kõikidele mängudele."

Viimsi/Tööriistamarket peatreener Ain Pinnonen: "Paneme sellel aastal rõhku rohkem aprilli ja maikuule. Tahame sel hooajal üllatada."

Audentese peatreener Riho-Bruno Bramanis: "Eelmisel aastal käidi meist esimestes voorudes päris korralikult üle, viimastes voorudes ei tulnud aga keegi enam Audentese vastu mõtlema, et tuleb kindel võit. Sel aastal tuleb kindlasti raskem aasta, kuna Viljandi ja Valga võistkondades mängivad Audentese kasvandikud. Täiskoosseisuga saan seega mängida vaid kuus kohtumist. Kes võidab? Käsipallis peaks sel aastal olema Põlva kord, jalgpallis võidab Nõmme Kalju või Levadia, korvpallis aga Kalev/Cramo. "

Aruküla spordiklubi eestvedaja Avo Möls: "Kaotasime eelmisel aastal Viljandile, sel aastal seda ehk ei juhtu!"

Uustulnuka Valga Kävali treener Hendrik Karlson: "Valka oli vaja tuua veel üks meeskond, kes oleks Eestis kõrgemal tasemel ja sellega pakume mingil moel konkurentsi Valga korvpallisatsile. Oleme uuesti pildil, sest Valgamaale on vaja tuua noori käsipalli juurde. Peame saama spordialaks number 1. Kes võidab? See, kel on hooaja lõpuks kõige pikem pink. Põlva, Kehra ja Viljandi või Viimsi."

SK Tapa peatreener Elmu Koppelmann: "Läheme aina nooremaks ja üha raskem on hoida neid mängijaid enda juures. Kes võidab? Hoiaks pöialt ikka Tapale, kuid kaks võistkonda on vähemalt kevade poole jagavad kuldmedali saatuse. Samas võib nii mõnigi must hobune üles kerkida. Tahtjaid on."