VÄRVILINE: Seegi fänn tõmbas tähelepanu Margus Hundi mängult eemale.Foto: AFP / Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
16. september 2014, 08:00

Teine võit kirjas, aga kirevad lood varjasid Margus Hundi

Cincinnati Bengalsi 24:10 võit Atlanta Falconsi pakkus liialt rääkimisväärseid lugusid, et Margus Hundi tagasihoidlikust esitusest suurt numbrit teha.

Ameerika meedia on viimase nädala rääkinud Bengalsi kaitsja Devon Stilli lugu, keda klubi ei vallandanud, sest see oleks jätnud ta nelja-aastase vähihaige tütre ravikindlustuseta. Pühapäev oli kui muinasjutt: väike Leah pääses haiglast koju ning ta isa peatas tormilise aplausi saatel kolmel korral palliga ründaja.

Kauni loo kõrval kajas ka koledam: mängu esimesel veerandil langes vigastatuna pingile Bengalsi superstaar A.J. Green. Et kuu aega on katkisena väljas ka teine nimekam püüdja Marvin Jones, tekkis hirm, kuidas meeskond sellisest seisust võidu kätte saab. Vastuse andis tugevusjärjekorra kolmas mees, Mohamed Sanu, kellest sai esimene NFLi jalgpallur üle 13 aasta, kes on ühes mängus nii visanud kui ka kinni püüdnud vähemalt 50-jardilise söödu, viimase touchdowni vääriliselt.

18 kaitseolukorras osalenud Hunt oli omagi särava loo rääkimisele väga lähedal. Idabloki hüüdnime kandval eestlasel jäid vaid üksikud sentimeetrid puudu NFLi-karjääri esimesest blokeeritud väravalöögist. Mis kehvasti, see uuesti sel pühapäeval Tennessee Titansi ja Taeblast pärit Michael Roosi vastu.