Oskuslik ennustaja võitis tänu Inglismaal ja Šotimaal toimunud jalgpallimatšide tulemuste täppipanemisele suure hunniku raha.Foto: VERONIQUE DE VIGUERIE
Jalgpall
16. september 2014, 10:32

Vutifänn tegi supertäpse ennustuse abil 5 eurost 23 383 eurot! (1)

Jalgpallisõpradel üle maailma on kombeks nädalavahetuste eel laduda ritta kümnekonna jalgpallimatši tulemuste ennustused ja siis selle peale kihlveokontoris sümboolne panus teha. Lootus: kui kõik läheb täppi, on mitme kuu palk teenitud.

Möödunud nädalavahetusel õnnestus ühel vutisõbral 1x2 süsteemis (tuleb ennustada, kas võidab esimene või teine võistkond või lõpeb mäng viigiga) pihta saada üheksa kohtumise tulemusele. Tulemus oli kihlveo sõlminud inimese jaoks vaimustav - mängu pandud 5 eurost sai 23 383,77 eurot ehk võidukoefitsient oli 4676,8.

Nädalavahetusel seitsmele Inglismaa kõrg-, esi- ja teise liiga mängule ning ühele Šotimaa kõrgliigamatšile pihta saanud ennustaja vajas võidu teostumiseks, et eile õhtul peetud Premier League'i mäng Hull City - West Ham United lõpeks viigiga. Lõppskoor 2:2 jättis meeskonnad võiduta, aga tegi antud kihlveo sõlminu palju rikkamaks.