Toomas TriisaFoto: MATI HIIS
Auto-Moto uudised
17. september 2014, 17:30

ÕHTULEHE VIDEO | Triisa jääb Dakari rallilt eemale: Tulemusele sõitmine tähendaks riski kasvu (1)

2014. aasta Dakari rallil 52. koha saanud Toomas Triisa teatas, et vastupidiselt tiimikaaslasele Mart Meerule tema järgmisel aastal Dakari ei valluta. "Ma ei ütle, et ma kunagi seda enam ei tee, kuid hetkel korrastan Eestis oma isiklikku elu ning vaatame, mis aeg toob," sõnas Triisa Õhtulehele.

Triisa sõnul oli Dakaris sõitmine kui unistuse täitumine, mida ületada on raske. "Minu ootused järgmise Dakari ralli puhul oleksid väga kõrged. Kui esimene kord ütlesin välja, et minu unistus on ralli lõpetada, põdesin alguses, et viies päev rikkus mu hea tulemuse. Tänaseks olen järgi mõelnud, et see on olnud minu elu üks ägedamaid kogemusi ja ellujäämiskursusi, " õhkas ta. 

"Kindlasti tahaksin minna tulemust sõitma, mis tähendaks oluliselt riski kasvu. Hetkel korrastan oma isikliku elu Eestis paika, kuid ma ei ütle, et ma kunagi seda enam ei tee. See on ilusamaid võidusõidukogemusi - ja mälestusi. Vaatame, mis aeg toob." 

Triisa unistusena ilmus täna meeste katsumustest jutustav raamat  "Unistus kõrbeliivast," Eksklusiivset raamatut valmistati 300 eksemplari, millest esimesed 100 lähevad müüki Dakar Team Estonia Facebook'i lehe kaudu ning selle tulu läheb Mart Meeru osalemise toetuseks.