Kolumbia naisrattatiimi võistlusvormidFoto: TELEGRAPH
Jalgrattasport
18. september 2014, 19:05

KURB: Naisratturid müüvad provokatiivsed "vagiinavormid" maha (9)

Kolumbia rattatiim, kes Itaalia võistlustel püüdis oma "vagiinataoliste" kostüümidega vastuolulisi kommentaare, otsustas hilbud maha müüa, kirjutas Telegraph.

IDRD-Bogotá Humana-San Mateo-Solgari naisratturite võistkond sai Itaalias aset leidnud võistlustel suure tähelepanu osaliseks, kui kandis riietust, mis kaugelt vaadates jättis mulje, nagu oleks nende alakeha paljas.

Rattamaailm reageeris kummalistele kostüümidele suure pahameelega ja Rahvusvahelise Jalgrattaliidu president Brian Cookson teatas oma Twitteri lehel, et sellised vormid on "vastuvõetamatud". 

Nüüd otsustati provokatiivsed vormid siiski maha müüa, kuigi võistkonna liikmed teevad seda raske südamega.  "Mina selle disainisin ning sportlase, naise ning ratturina ütlen, et mul pole üldse häbi," sõnas võistkonna liige Angie Rojas. 

Naiskonna treeneri Jorge Tenjo sõnul oli see aga kellegi kättemaks.  "Ütlesin tüdrukutele korduvalt, et nad peavad oma võimetesse uskuma ja olema tugevad, sest juhtunu oli manipulatsioon rõveda inimese poolt, kes selle pildi tegi ja seda levitas."