Sillamäe mängijatel oli põhjust rõõmustada - Tallinnast lahkutakse 2:0 võiduga.Foto: TIINA KÕRTSINI
Jalgpall
19. september 2014, 21:29

9 kollast ja 2 punast kaarti + penaltitõrje, nii pidasid lahingut Sillamäe ja Infonet

Jalgpalli Eesti meistriliiga 30. vooru tänastes kohtumistes alistas Sillamäe Kalev võõrsil 2:0 Tallinna Infoneti ninf Tallinna Levadia kodus 5:0 Tallinna Kalevi.

Põnevam oli kahtlemata Lillekülas peetud Infoneti ja Sillamäe kohtumine, kus väravad lõi Jevgeni Kabajev 35. ja Aleksandr Volodin 90+4. minutil. Kohtumise jooksul näitas kohtunik Kristo Tohver 9 kollast ja 2 punast kaarti (Infonetist eemaldati 79. minutil Maksin Zelentsov ja Sillamäelt 78. minutil Mindaugas Bagužis). Lisaks tõrjus Sillamäe väravavaht Mihhail Lavrentjev 70. minutil Infoneti ründaja Manucho penalti.

Tallinna Levadia võidumängus tõusis kesksesse rolli äärepoolkaitsja Igor Subbotin, kes lõi tiitlikaitsja viiest väravast neli, mis tõstis ta tänavuste väravate koguarvu 23 peale. Meistriliiga edukaim väravakütt on Kabajev, kelle jaoks oli tänane tabamus hooaja 30.

Ülejäänud 30. vooru kohtumised peetakse laupäeval. Kell 13 on vastamisi Nõmme Kalju ja Paide Linnameeskond, kell 16 Jõhvi Lokomotiiv ja Narva Trans ning kell 19 Tartu Tammeka ja Tallinna Flora.