Singapuri GP ajasõit oli erakordselt tasavägineFoto: ROMEO GACAD
Vormel 1
20. september 2014, 18:19

Lisatud galerii!

Ülinapp kaotus Hamiltonile pani Rosbergi vanduma

Vormel 1 MM-sarja Singapuri GP ajasõit oli tänavuse hooaja tasavägiseim, kui kaht esimest, Mercedese piloote Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi jäi lahutama vaid seitse tuhandikku. "Kurat võtaks!" kõlas Rosbergi esimene reaktsioon, kui ta kuulis raadioside kaudu Hamiltoni ülinapist paremusest.

Pisut hiljem sakslane siiski rahunes ning kergitas meeskonnakaaslase ees viisakalt kaabut.

"Kui mõtlen ringi peale tagasi, siis need seitse tuhandikku on sisuliselt eimiski - pisut siia või sinna ning ma oleks ise saanud selle [parima stardikoha - toim]," kõlasid Rosbergi kommentaarid.

"Kuid Lewis tegi täna head tööd ning seega tuleb teda tunnustada. Teine koht on ka OK, kuigi on selge, et esimene oleks olnud parem. Kuid pikk sõit on ees, nii et pole hullu," lisas ta.

Teist etappi järjest kvalifikatsiooni võitnud Hamilton tunnistas, et pärast viimase ringi alguses tehtud väikest viga oli ta kindel, et kiireimat ringi ta enam välja sõita ei suuda, kuid läks teisiti.

"Mõtlesin, et nüüd on sellega kõik, kuid jätkasin siiski omas rütmis ning sõit läkski üha paremaks. Homme tuleb mõistagi põnev võistlus. Rehvivalik saab olema raske, kuid pealtvaatajatel peaks olema, millele kaasa elada," lubas Hamilton.