Korvpall

Andres Sõber proovib Rakvere Tarvas üha uusi mängijaid (4)

LISA KOMMENTAAR

Veskimees23. september 2014, 00:45
....ja testimisele tuleb ei keegi muu kui maailmameister Villu
22. september 2014, 12:33
Kui eelkõneleja veel aru pole saanud, siis mustad selle pärast, et nad on odavad, tulevad siia ennast näitama, teevad hea hooaja ja siis ehk saavad ka paremad lepingud Euroopas. Võiks ju mängida omadega, aga pole ju piisavalt tugevaid tegijaid. Et igale põhimehele oleks ka vääriline vahetus pingilt võtta, tulebki kahjuks kasutada leegionäre.
................................22. september 2014, 11:57
Aeg oma eesti poisid mängima panna,Aina mustad ja mustad.Ma ei saa aru miks seda just Tarvas tahab teha.Suurhullustus,et silma paista.Paiste ja Saare said aga milleks sulle musti vaja on.Mängi eesti poistega ja siis vaatame milleks on Tarvas võimeline.Gramo las katsetab aga Rocki vastu on raske kõigil mängida.Tuletan meelde kuidas eesti noored korvpallhuvilised karjusid-eesti-eesti kui Rockil olid väljakul ainult eestlased ja Gramol kõik välismaalased.Rakverelased tahavad ka eesti mängijaid näha.Sõber-saada eestlased ometi platsile.On hea tiim-Paiste-Saar-Sokk.
Hüüdja22. september 2014, 15:56
Kallis punktipeeretaja... Need olid kahjuks ikka väga loetud hetked, mil me saime Rockile hüüda - Eesti, Eesti! Kahjuks Sinu vihatud Tarva poolehoidjatena.
Kui sul on midagi mustanahaliste vastu, siis mine arstile. Klubimäng on vaatemänguks ja arenguks, mitte sinu marurahvusliku vihavibu rahuldamiseks. Ja teinekord - kui kogemata EESTI õllest uimasena korvpallimängule satud - vaata ikka mängu ka. Äkki saad ka lõpuks mõne elamuse.