Video: ARNO SAAR
Korvpall
22. september 2014, 16:56

ÕHTULEHE VIDEO | Aivar Kuusmaa: tahame agressiivsuse ja treenituse abil medali võita

Korvpalli meistriliigas osalev Rapla Tyco esitles täna meeskonda ja eesmärgiks seati algaval hooajal Eesti meistrivõistluste pronksmedali võitmine.

"Kui läheme ajas tagasi, siis kunagi sai TTÜga töötatud ja arvan, et on suhteliselt sarnane olukord viia Rapla Tyco medalimängudele ja üritada see medal ära võtta," ütles Rapla peatreener Aivar Kuusmaa videointervjuus Õhtulehele.

Mille pealt medal tulla saab? "Julgen arvata, et sama taktika, mis oli TTÜga – lähen välja agressiivse, füüsilise korvpalli peale, kus mängutempo on hästi kõrge ja medal tuleb kui mitte kogemuste, siis treenituse pealt! Kui see noor võistkond jooksma hakkab ja enesekindluse saavutab, on küll varianti see kolmas koht võtta," vastas peatreener.

Rapla koosseisu kuuluvad Rait-Riivo Laane, Hendrik Ruut, Martin Paasoja, Oliver Metsalu, Janar Soo, Karl Gustav Soo, Karl-Johan Lips, Andre Pärn, Rait Keerles, Kristjan Voolaid ja Žiga Fifolt. Milliseid tagasilööke on Rapla mängijatel hooaja eel olnud ja kas võistkond on nüüdseks täielikult komplekteeritud, vaata juba videost!