Korvpall
23. september 2014, 18:11

ÕHTULEHE VIDEO | Piirilinna Valga kossusatsil tugev Eesti-Läti identiteet (3)

Valga Maks ja Mooritsa korvpallimeeskond on aastate jooksul üha rohkem lätistunud ning tegelikult pole ju piirilinnale omane identiteet üldsegi paha!

Peatreeneriks värvati nimekas lätlane Varis Kruminš ja ka mängijate seas on (esialgu) neli lõunanaabrit. Mänedžer Antti Vasar ütles Õhtulehele antud videointervjuus, et lootused on kõrged ja eesmärk jõuda nelja parema sekka meistriliigas nelja parema sekka.

Sel hooajal on rõhk võitluslikkusel ja visketäpsusel. "Oleme Rakverest toonud Kristo Saage. Lisaks on meil neli tugevat lätlast, kes ei pilla ühtki palli võitluseta maha," rääkis Vasar. "Arvan, et lätlaste arvuks jääb neli, raha seab piirid. Kõigi positsioonide mehed viskavad kaugelt hästi, selline ongi Varis Kruminši käekiri."

Vasar tunnistas, et pärast Maris Laksa lahkumist Rakvere Tarvast uuriti võimalust too mees poolel koduteel endale jätta, kuid praegu polnud see võimalik. Kuidas iseloomustab mänedžer lätlastest mängijaid ning mida lubab meistrisarja avavoorus Kastani Arenal teha Valga uus mees Kristo Saage, vaata juba videost!