Indrek Visnapuu.Foto: MATI HIIS
Korvpall
24. september 2014, 10:00

Audentese juhendajana meistriliigasse naasev Indrek Visnapuu loodab paar noort pildile tuua

NSV Liidu ajal mängis TSIKi (Tallinna Spordiinternaatkool) koolipoiste võistkond regulaarselt Eesti meistriliigas ning näiteks 1987. aastal võideti pronksmedal. Kool on mitmel korral nime vahetanud, meeste keskel on sisse tulnud ka pausid, kuid algaval hooajal näeb meistriliigas Audentes/noortekoondist, juhendajateks Indrek Visnapuu ja Rauno Pehka.

Ja selle võistkonna ülesandmisleht on selgelt pikim. "Nimistus on kõik Audentese spordigümnaasiumis õppivad noored," selgitas Visnapuu. "Igas mängus saavad võistkonda hetke 12 parimat. Kindlasti tekib 6-8 mängijast koosnev vankrit vedav tuumik, kuid meie jaoks on põhiline, et mängiksime iga mängu võitluslikult. Tahame iga kohtumisega areneda.

Kõik on meist kogenenumad, meie peame silma paistma noorusliku hasardi ja võitluslikkusega. Võistkonnana ei tasu meil eesmärke sättida. Kui suudame selle hooajaga kas või paar mängijat pildile tuua, kellest korvpalliavalikkus räägib, on see saavutus."

Et meistriliigas tehakse avalöök 4. novembril, saab karika- ja esiliigamänge võtta kontrollkohtumistena. "Hooaja jooksul näeb, kas suudame kellelegi kannale astuda, kellelgi vastastest hakkab meie ees hirm. Eelkõige soovime poiste arengut," märkis Visnapuu.