Luis SuarezFoto: Manu Fernandez
Jalgpall
24. september 2014, 12:34

Luis Suarez täna taas platsil! (1)

Hammustamise eest mängukeelu all olev Luis Suarez jookseb täna taas Barcelona särgis väljakule, kuigi tema keeld kehtib 24. oktoobrini. Barcelona särgis debüteeris uruguailane sõpruskohtumises Club Leoni vastu augusti lõpus.

Barcelona duubelmeeskond mängib täna Indoneesia kuni 19-aastaste koondisega ning seetõttu on Suarezi mängukeeldu leevendav klausel - mees võib platsile joosta sõprusmängudes - täidetud. 

Jalgpalli MMil kohtumises Itaaliaga Giorgio Chiellinit hammustanud ning seetõttu pika mängukeelu saanud Suarez oli ise palunud Barcelona peatreenerit Luis Enriquet, et too mängija platsile lubaks. Enriquel polnud midagi selle vastu. "Ta tahab mängida ning mängurütmi sisse elada," kinnitas ta Hispaania meediale.

Põhimeeskonna eest saab Suarez platsile 25. oktoobril, mil kavas järjekordne El Clasico, kui Santiago Bernabeu staadionil kohtutakse Madridi Realiga. 

Barcelona on seni liigatabelis võitnud kõik neli mängu ning hoiab liidrikohta. Pühapäeval klohmiti 5:0 Levantet, värava lõid Neymar, Ivan Rakitic, Sandro, Pedro ja Lionel Messi.