Eesti käsipallikoondise kapten Mait Patrail meeskonda sügisestes EM-valikmängudes Gruusiaga aidata ei saa, sest taastub õlaoperatsioonist.Foto: ALDO LUUD
Käsipall
24. september 2014, 19:37

KÕVA PAUK! Õlaoperatsioonil käinud Mait Patrail neli kuud audis (2)

Eesti käsipallikoondise kapten Mait Patrial käis täna hommikul atroskoopilisel õlaoperatsioonil, millest taastumine võtab esialgsetel hinnangutel aega neli kuud. Patraili parema ehk viskekäe õlga opereerinud doktor Jens Agneskirchneri hinnangul oli lõikus edukas.

Pikk taastumisaeg tähendab aga, et Hannover-Burgdorf klubi ridadesse kuuluv Patrail ei naase palliplatsile enne Saksamaa Bundesliga kevadringi algust. Järgmised kuud kulgevad taastusravi rütmis.

"Mul on hea meel, et operatsiooni läks hästi ning meie jaoks nii kaitses kui ka rünnakul tähtis mängija naaseb peagi väljakule," lausus Hannoveri peatreener Christopher Nordmeyer. Hannoveri mänedžer Benjamin Chatton ei välistanud, et Patraili vigastuse tõttu täiendab klubi oma rivistust.

Eesti koondise jaoks tähendab Patraili vigastus, et oktoobri lõpus ja novembri alguses peetavates EM-valikmängudes Gruusiaga värske peatreener Rein Suvi Eesti parima käsipalluriga arvestada ei saa. Samuti on rivist väljas Dener Jaanimaa, mis muudab Eesti meeskonna tagaliini ebameeldivalt hõredaks.