Eesti jalgpallikoondise arst Kaspar Rõivassepp.Foto: Priit Mürk
Jalgpall
1. oktoober 2014, 12:00

EESTI EMile | Kaspar Rõivassepp: ootan, et oleks piisavalt õnne, töökust ja jätkuvat sädet silmis, et jõuda Pariisi!

Õhtuleht avaldab järgmise paari nädala jooksul lühiintervjuusid Eesti jalgpallikoondise liikmetega, kes räägivab oma parimatest koondisemälestustest ja ootustest edukalt, 1:0 võiduga Sloveenia üle alanud EM-valiksarjas. Tänane usuteldav on koondise arst Kaspar Rõivassepp.

Kaspar Rõivassepp, Eesti koondise arst. Debüüt koondise arstina: 27.02.2008 Poola - Eesti.

Mida mäletad debüüdist? See oli Tarmo Rüütli esimene mäng taas koondise peatreenerina ja kaotasime võõrsil Poolale 0:2. Tähtis tunne oli olla A-koondisega ja mäletan ikka ootusärevust enne reisi ja reisi ajal. Tulemusest rohkem on mul meeles suurepärane õhkkond, mille Rüütli ja mängijad lõid, see muutis meeskonda sulandumise lihtsaks.

Parim atmosfäär seoses kodupublikuga? Ma usun, et kõige võimsam oli see kohtumises Põhja-Iirimaaga (06.09.2011, Eesti võitis 4:1 - toim). Pääsemise tunne oli ka vinge Fääri saarte vastu, kui tulime kaotusseisust välja ja võitsime 2:1 (11.08.2010). Mulle meeldis väga ka atmosfäär viimases kohtumises Sloveeniaga.

Mida ootad sellelt valiksarjalt? Ootan valiksarjalt ennekõike seda, et mängijad püsiksid terved, heas vormis ja et meil oleks piisavalt õnne, töökust ja jätkuvat sädet silmis, et jõuda Pariisi, Prantsusmaale.