Jonny Evansil seisab ees vigastuspausFoto: DARREN STAPLES
Jalgpall
25. september 2014, 22:22

Uus koslep tulemas? Unitedil pole West Hami vastu kedagi keskkaitsesse panna

Inglise jalgpalli kõrgliiga eelmises voorus Leicesterilt 3:5 tuupi saanud Manchester Unitedi seis on enne eeloleval nädalavahetusel toimuvat mängu West Hamiga veelgi kehvemaks läinud: nimelt on Unitedi keskkaitsjate osakond mängukeeldude ja vigastuste tõttu tühi mis tühi.

Kui Tyler Blackett kannab mängukeeldu, siis vigastused jätavad kõrvale Jonny Evansi (hüppeliiges), Phil Jonesi (reie tagakülg) ja Chris Smallingu (reis). Nii peab peatreener Louis van Gaal West Hami vastu keskkaitsesse paigutama värske täienduse Marcos Rojo ning ilmselt ka kõigest 19-aastase Paddy McNairi klubi akadeemiast.

Van Gaal ei tea, kui kauaks Evans, Jones ja Smalling eemale jäävad ning sestap andis ta mõista, et nüüd ongi noortel aeg end tõestada.

"Noorematel mängijatel on nüüd võimalus. See on ka selle klubi poliitika," rääkis van Gaal pressikonverentsil.

"Noored on alati valmis. Nad tahavad alati mängida ning Manchester Unitedi noortesüsteemil on kindel tase, mis seda ka võimaldab."

"Kuid mõistagi on noorte jalgpalli ja Premier League'i vahel suur vahe, kuid nüüd ongi poistel end võimalik näidata ja tõestada."

Kui United on kogunud viie vooruga viis punkti, siis West Hamil on koos kaks silma enam. Viimases voorus alistati 3:1 Liverpool.