Gert KullamäeFoto: ALDO LUUD
Korvpall
27. september 2014, 12:01

TÄNA! Kullamäe: Sellel nädalavahetusel oleme paremad

Tartu Rocki hooajaeelsed mängud jätkuvad sellel nädalal Liepajas, kus mängitakse Balti liiga karikale. „Pigem see on ikkagi kontrollturniir enne ametlikku hooaja algust. Kaotama me ei lähe – just nii seda võtta tulebki!" muigas Tartu peatreener Gert Kullamäe.

Laupäeval Rakvere turniiril Kalev/Cramo alistanud TÜ/Rock on Kullamäe sõnul keskendunud koostöö parandamisele. „Nädala esimesel poolel vaatasime kaitsemängu, lõpupoole tegelesime rünnaku lihvimisega. Eesmärk on saavutada mängurütm, mille nimel me ju koos olemegi. Usun, et sellel nädalavahetusel oleme jälle natuke paremad," sõnas Kullamäe.

Liepajasse ei sõitnud perekondlikel põhjustel Joosep Toome, lisaks ei saa jätkuvalt kaasa teha seljavigastusega maadlev Tanel Sokk. „Tanelile pole pikka bussisõitu vaja. Loodame, et Joosep saab pühapäeval meile järele tulla," lisas ta.

Poolfinaalis minnakse täna kell 17 vastamisi valitseva Balti liiga meistri Šiauliaiga, kelle ridades on toimunud verevahetus. „Meil on noor ja ambitsioonikas meeskond, kes on väga võidujanuline. Meil on vapustav meeskond," sõnas Šiauliai ääremängija Vytautas Sulskis Balti liiga veebilehele.

Kullamäe end taolistest juttudest heidutada ei lase. „Ega me neid skautinud ole, ühe kontrollmängu vaatasime üle. Kas me mängijatele Šiauliai kohta üldse mingit infot anname või ei, veel mõtleme. Väljakule joostes tahad ikkagi võita, kuid spetsiaalset ettevalmistust me turniiri jaoks teinud pole," rääkis ta.

Kohamängudes minnakse homme vastamisi kas Liepaja või Ventspilsiga, Liepajaga kohtuti septembri alguses ning saadi suur koslep 49:77.