Louis Van GaalFoto: ANDREW YATES
Jalgpall
27. september 2014, 11:45

Louis Van Gaal lubab vigastustest räsitud Unitedi piinad lõpetada

Manchester United vaevleb enne tänast liigakohtumist West Hamiga vigastuste küüsis. Peatreener Louis Van Gaal sellest suurt numbrit ei tee, vaid lubab varasemale praktikale toetudes imesid läbi viia. 

Hollandlane peab täna läbi ajama keskkaitsjate Jonny Evansi, Phil Jonesi ja Chris Smallinguta, keda vaevavad erinevad jalavigastused. Van Gaal lubab mehed peagi mängima panna - tuues näiteks Arjen Robbeni.

"Robben oli tihti vigastatud, kuid minu käe all Müncheni Bayernis mitte kunagi. Ja see polnud mitte ainult Robben, aga iga mängijaga oli nii. Vältisime vigastusi aktiivsete ja tasakaalustatud treeningutega. Teen siin (Manchesteris) sama, mida tegin Bayerniga. Peame jõudma tasemeni, et pallurid saaksid mängida," rääkis hollandlane mängueelsel pressikonverentsil. 

Van Gaal usub, et tema meetodid päästavad ka Evansi, Jonesi ja Smallingu. "Loomulikult! Olen ametis olnud 25 aastat ning selle ajaga jõuab oma filosoofia leida ja seda rakendada."

Punaste kuradite loots andis ka mõista, et peagi võib tulla leping mõne uue mängijaga. "Võib-olla otsisime juba augustis paremkaitsjat. Kunagi ei või teada, kuid praegu ma seda teiega arutada ei taha," sõnas ta ajakirjanikele.