Eglantine AguilarFoto: Twitter
Jalgpall
28. september 2014, 12:54

Balotelliga müranud seksikiisu: ta on uhke varustusega tõeline Itaalia täkk! (29)

Hiljuti Liverpooliga liitunud Mario Balotelli on langenud jalgpalluriteõgijast Eglantine Aguilari püünistesse, kellega on veetnud koos ka (vähemalt?) ühe meeleoluka öö. Prantslanna pole aga kade ning ta tutvustas ka laiemale avalikkusele, mis linade vahel täpsemalt toimus. Küll võib etteruttavalt öelda, et Balotelli armuoskused said tütarlapselt vägagi kõrge hinnangu!

"Mario on väga hea varustusega tõeline Itaalia täkk. Kui ta oleks väljakul pooltki nii atleetlik, kui ta on voodis, ei peaks Liverpool millegi pärast muretsema," asus 21-aastane Aguilar kohe asja kallale.

"Suhtlesime alguses WhatsAppis, ta ütles, et talle meeldivad mu pildid, kuid ta oli esiti üsna ettevaatlik."

"Lõpuks kutsus ta mind endaga hotelli. Läksingi, alguses rääkisime niisama. Ta küsis, kas ma olen kunagi mõne jalgpalluriga maganud. Ütlesin, et olen küll, kuid nimesid ei nimetanud [Aguilari vallutuste hulka peaksid kuuluma teiste seas näiteks ka Ashley Cole ja Karim Benzema - toim]."

"Siis ta küsis, mida ma talt ootan ja ma vastasin keerutamata - teades tema kuulsust - et me hakkame seksima."

"Läksimegi voodisse ja alguses teesklesime, et ta läheb magama. Ta palus, et ma teeks talle head-ööd-musi, kuid seejärel hakkasimegi seksima."

"See oli väga hea! Ta teadis täpselt, mida teeb ning oskas minguga igati arvestada."

"Ta on miljon korda parem, kui ükski jalgpallur, kellega ma seni olen maganud. Seksisime viies erinevas poosis!" lõpetad Aguilar kiidulaulu.