FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan.Foto: Kerstin Joensson
Jalgpall
28. september 2014, 18:24

Ragnar Klavan aitas Augsburgi hooaja kolmanda võiduni

Saksamaa jalgpalli Bundesliga 6. voorus võõrustas Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg Berliini Herthat. Kohtumine lõppes Augsburgi 1:0 võiduga, mis oli neile selle hooaja kolmas võit kolme kaotuse kõrval.

Kohtumise ainus värav sündis 27. minutil, kui Augsburgi kapten Paul Verhaegh realiseeris penalti, mille kodumeeskond teenis, kui Hertha väravavaht Thomas Kraft kukutas karistusalas Raul Bobadilla.

Klavan tegi Augsburgi keskkaitses hea etteaste. Eesti koondise kapten võitis enamiku duellidest ning katkestas hea kohavaliku läbi mitmed Hertha rünnakud.

Võiduga tõusis Augsburg liigatabelis 7. kohale. Järgmises voorus kohtub Augsburg võõrsil Wolfsburgiga, kes asetseb tabelis täpselt nende järel.

EELVAADE

Tabeliseisu põhjal peaks tegemist olema võrdse vastasseisuga: 6 punkti kogunud Augsburg on 12. ja 5 punkti kogunud Hertha 14. kohal. Ka eelmise hooaja kohtumised ei anna kummalegi eelist: mõlemad matšid lõppesid siis 0:0 viigiga.

Küll peab Klavan arvestama, et täna tuleb tal Augsburgi keskkaitses heidelda tõelise tippmehe, aastaid Londoni Chelseat esindanud Salomon Kalou vastu. Tõsi, tänavuse hooaja eel Herthaga liitunud Elevandiluuranniku ründaja pole Bundesligas veel väga ereda leegiga särama löönud, mehe arvel on seni vaid üks tabamus.

Augsburgi ja Berliini Hertha vaheline kohtumine algab kell 16.30, mängust teeb otseülekande ka Eurosport 2.