Cincinnati Bengalsi äärekaitsja Margus Hunt (mustas vormis, oranži kiivriga) tööhoos.Foto: Aaron Doster
NFL ameerika jalgpalli liiga
28. september 2014, 19:17

Margus Hundil ja Bengalsil on täna vaba päev, aga nende liidrikohta keegi endale napsata ei saa

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL peetakse täna 4. vooru kohtumisi. Eesti vägimehe Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals on tänases voorus mänguvaba, aga nende esikoht AFCi konverentsis ohus ei ole.

Nimelt on nad enda konverentsi 16 meeskonna seas ainuke, kes suutis hooaja kõik kolm esimest kohtumist võita. Kuna NFLis, nagu ka muudes USA profiliigades, reastatakse võistkonnad tabelisse võiduprotsendi alusel, jääb Bengals igal juhul ka tänaste mängude järel AFCi liidriks, kuigi tiime, kes võivad samuti 3 võidu peale tõusta, on rohkesti.

Teises, NFC konverentsis on kolme vooru järel täiseduga meeskondi kaks - Philadelphia Eagles ja Arizona Cardinals. Neist viimane on täna sarnaselt Bengalsiga mänguvaba. Eagles kohtub võõrsil San Francisco 49ersiga. Võidu korral tõusevad nad NFLi ainuliidriks, sest saldo 4-0 on parem kui Bengalsi ja Cardinalsi 3-0.

Teise NFLis mängiva eestlase Michael Roosi koduklubi Tennessee Titans (1-2) kohtub täna võõrsil Indianapolis Coltsiga (1-2). Õhtuleht NFLi tänasest voorust küll otseülekannet ei tee, aga tähtsamate hilisõhtul ja homme hommikul anname tähtsamatest tulemustest teada.