Video: Laura Oks
Võrkpall
30. september 2014, 17:53

ÕHTULEHE VIDEO | Janis Sirelpuu: TTÜ tiitlite taga on piisav kogus õnne

TTÜ võrkpalliklubi alustas hooaega taas ühe tiitlivõiduga, kui koju toodi Eesti-Läti ühisliiga superkarikas. Peatreener Janis Sirelpuu sõnul loodab ta ka tänavu ühte kolmest suurest karikast pea kohale tõsta, ent eelarve poolest on see kindlasti raske.

TTÜ meeskond peab see hooaeg hakkama saama 145 000 euroga, mida on enam kui 100 000 eurot vähem Pärnu ja Selveri rahakotipaksusest ning enam kui kaks korda vähem Tartu eelarvest.

See aga tähendab, et tiitlite võitmine võib osutuda raskeks. Sirelpuu tõdeb: "Ega me eelarveliselt ei ole esikolmiku klubi, kaugel sellest. Eelmistel aastatel oli pigem natukene õnne – hea päev meil, vastastel mitte liiga hea. Aga muidugi tahaks loota, et tuleb midagi säravat veel lisaks."

Superkarikas on hooaja alustuseks juba Lätis võidetud. Tähtsat rolli mängisid pisivõidus ka meeskonna värsked leegionärid. "Kahe välismaalasega, kelle me meeskonda tõime, oleme hetkel rahul ja usume, et nad lähevad veel paremaks. Brasiillane (diagonaalründaja Daniel Maciel) polnud kaks kuud palli puutunud ja valgevene poisiga (nurgaründaja Kirill Karsnevski) on vastupidi: talle tuleb hakata pidureid peale tõmbama. Ta on tõsine tööloom, kes peale trenni läheb veel jõusaali ja midagi tuleb hakata ära keelama," muheleb Sirelpuu.

Mida arvab loots TTÜ šanssidest eurosarjas, vaata videost!