Kristina NuutFoto: Team-Andro.com
Spordivaria
1. oktoober 2014, 12:52

Kuldne fitnessipiiga Kristina Nuut: "Läksin võistlema, et kohtuda Arnold Schwarzeneggeriga!" (15)

Möödunud nädalavahetusel tabas Eesti bikiniifitnessi maastikku suurepärane üllatus. Kristina Nuut võitis kulla Arnold Classic Europe võistlustel! "Ma võtsin sihiks saada 15 parema hulka. Lootsin sellelt võistlustel saada lihtsalt häid kogemusi, tahtsin tutvuda ka teiste sportlastega. Sinna minek oli ainuüksi juba võit," sõnas piiga.

"Autasustamisel hakkasin kohe enda nime ootama, olin juba finaali pääsu üle äärmiselt õnnelik. Minu nime aga ei hõigatud välja, kuni jäin üksinda ilma karikata. Siis ma mõistsin, et mina olengi võitja... See oli nagu muinasjutt! Ma poleks julgenud sellest undki näha," rääkis esimese eestlasena Arnold Classic võistlustel triumfeerinud Nuut.

Neiu sõnul on ta edu taga põhjalik ettevalmistus: "Võistluste ajal ei pidanud ma keskenduma poseerimisele ega millelegi muule kõrvalisele. Ma teadsin täpselt mida teha, kõik töö oli varem treeneriga (Natalia Nazarenko-Kiivikasega - toim.) juba kodus tehtud, seega tundsin ennast täiesti enesekindlalt," räägib Nuut ja lisab, et kuna Natalia oli lavakohtunik ja ka ta perekond viibis saalis, andis see piisavalt jõudu, et võistelda kõige kõrgema koha nimel.

Kuigi Nuut rõhutab, et suurim tänu läheb treenerile, ei saa alahinnata ka lähedaste rolli: "Perekond abistas mind võistlustel isegi grimmiga ja nad said sellega väga hästi hakkama!"

Võidu kõrval ei olnud mitte vähemtähtis võistlusele nime andnud superstaari kohtamine. "Ma läksin peeglit otsima ja Arnold Schwarzenegger jalutas mulle rahvamassi hulgas lihtsalt vastu. Mul polnud aega isegi reageerida. Mind valdas täielik eufooria. Ta on ikka inimene, kellega tuleb veel kohtuda, võibolla ehk laval!" rõõmustas Nuut.