Carmelo Anthony.Foto: EZRA SHAW
Korvpall
2. oktoober 2014, 15:39

Kes on NBA alahinnatuim superstaar? Carmelo Anthony teab vastust

Korvpalliliiga NBA klubi New York Knicksi ääremängija Carmelo Anthony sõnas ESPNi vahendusel, et fännid ja meedia ei hinda tema oskusi piisavalt.

"Arvan, et olen superstaaridest kõige alahinnatum," rääkis Anthony. Ta lisas siiski, et püüab oma mõtted sellest tõigast eemal hoida. "Ma ei muretse eriti, kas ma olen alahinnatud või kas ma saan nii palju austust, kui ma väärin. Kui edaspidi läheb kõik hästi, siis ma saan selle."

Anthony'lt küsiti lisaks, mida ta arvab hinnangutest, et et teda ei loeta NBA kahe parima mängija LeBron Jamesi ja Kevin Durantiga samasse klassi kuuluvaks. "Sisimas tean, et olen nendega samal tasemel. Analüütikud on tihti inimesed, kes ei saavuta elus suurt midagi. Nad lihtsalt istuvad tugitoolis ja kirjutavad päev läbi sellest, mida nad näevad. Nad elavad oma elu sisuliselt läbi meie, sportlaste," suunas Anthony vastuse põhiteraviku leheneegrite suunas.

30aastane Anthony sõlmis sel suvel uue viieaastase ja 124 miljonit dollarit väärt lepingu oma senise koduklubi Knicksiga ning loodab, et suudab meeskonna taas play-offi vedada. Eelmisel hooajal oli ta küll NBA paremuselt teine skooritegija 27,4 punktiga, aga Knicks ei suutnud ikkagi 37 võidu ja 45 kaotusega nõrgas idakonverentsis kohamängudele jõuda.