Ilmselt on õlavigastus piisavalt taandunud, et Margus Hunt saab pühapäeval New England Patriotsi meeskonna ründajaid kimbutama hakata.Foto: Aaron Doster
NFL ameerika jalgpalli liiga
3. oktoober 2014, 11:34

Kas õlavigastusega kimpus Margus Hunt saab pühapäeval mängida või mitte? (1)

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL kohtub Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals pühapäeval võõrsil New England Patriotsiga. Eelmises kohtumises õlga vigastanud Margus Hundi osalemine pole kindel, aga pigem tõenäoline.

Bengalsi kodulehekülg raporteeris, et 21. septembri 33:7 võidumängus Tennessee Titansi üle õlale liiga teinud Hunt naasis neljapäeval esimest korda sel nädalal meeskonna treeningutele. Tõsi, eestlasest kaitseliini ääremängija ei teinud kaasa kõiki kontaktseid harjutusi, aga see, et ta erinevalt Vontaze Burfictist ja Marvin Jonesist treeningul osales, on hea märk. Ilmselt kuulub Hunt pühapäeval Bengalsi 53mehelisse koosseisu.

Bengalsi vastaseks on viis hooaega järjest AFC konverentsi idadivisjoni võitnud Patriots, kelle käesoleval hooaeg on aga kulgenud keeruliselt. Nädala eest kaotati võõrsil 14:41 Kansas City Chiefsile ning nädal enne seda saadi NFLi ühest nõrgemast klubist, Oakland Raidersist jagu vaid 16:9. Patriotsi kuulus mängujuht Tom Brady mängis viimati Chiefsi vastu silmapaistvalt kehvasti.

Siiski ei tasu eelmisel nädalal mänguvaba olnud Bengalsil oodata midagi lihtsat, sest Patriots on koduväljakul võitnud 10 kohtumist järjest. Viimane kaotus saadi üle-eelmise hooaja play-off'i poolfinaalis Baltimore Ravensilt (13:28). Bengals ja Arizona Cardinalsi on ainsad klubid NFLis, kes pole sel hooajal kaotanud mitte ainsatki kohtumist. Mõlemal on kirjas kolm võitu ja null kaotust. Samas ei ole võõrsil-kohtumised Bengalsi jaoks lihtsad - mullu võideti kaheksast sellisest vaid kolm.