EJ Singleri intervjuu ÕhtuleheleVideo: MATI HIIS
Korvpall
3. oktoober 2014, 14:03

ÕHTULEHE VIDEO | EJ Singler: Euroopas on korvpallurid vanemad ja veidi targemad

Esimest hooaega Euroopas mängiv BC Kalev/Cramo ameeriklasest ääremängija EJ Singler sõnas videointervjuus Õhtulehele, et kahe kontinendi korvpallis väga suuri muudatusi pole.

"Kõik on väga sarnane, vaid mõned tehnilised asjad erinevad. Üldiselt on Euroopas kutid veidi vanemad ja nad on targemad korvpallurid. Kuid väga palju ei erine, hakkan vaikselt harjuma."

Treener Varrak tahab 198 cm pikkust Singlerit kasutada ka jõulise ääre positsioonil, ameeriklasele see vastukarva pole. "Vahel olen kolm (väike äär), vahel neli (suur äär). Olen mänginud nii ka varem, see pole mulle midagi uut. Kahe vahel vangerdamine on veidi raske, aga olen sellega harjunud."

Singler mõistab, et homne vastasseis TÜ/Rocki ja Kalev/Cramo vahel on eestlastele printsipiaalne. "Kaotasime neile hooaja eel, nüüd tahame end tõestada. Eestlased on mulle öelnud, et teil on suur rivaliteet. Olen kindel, et kõik panevad end maksma. Loomulikult tahame võita!"

Kuidas Singler end meeskonnas tunneb ning kui palju aitavad teda kohanemisega välismaalased, vaata juba Õhtulehe videost.