Eesti ragbikoondise tagaliinimängija Luke Veebel aktsioonis tänases mängus Valgevenega.Foto: Stanislav Moškov
Spordivaria
4. oktoober 2014, 21:36

ÕHTULEHE VIDEO | Inglismaal üles kasvanud Eesti ragbikoondise võtmemängija Luke Veebeli arvates evib Eesti võimalusi 3. divisjoni võiduks (2)

Eesti ragbikoondis alistas täna EM-valikmängus 59:12 Valgevene ja tagas pääsu 3. divisjoni turniirile, mis peetakse maikuus Montenegros ja kus lisaks võõrustajatele kohtutakse Kreeka ja Slovakkiaga.

Eesti üks juhtivatest mängijatest, Inglismaal sündinud ja üles kasvanud ning sealses tugevuselt neljandas liigas, Leicester Lionsi klubis mängib Luke Veebel arvab, et pole põhjust, miks Eesti ei peaks tol turniiril võitu sihtima.

"Tunded on suurepärased. Meenutades mõne aasta eest Inglismaal peetud meie esimest mängu ja võrreldes seda tänasega ning vaadates progressi, mida kõik kutid on teinud, siis see on suurepärane. On imeline tunne olla selle meeskonna liige ja võtta Valgevene üle nii suur võit.

Kui mängime sama hästi nagu täna ja treenima, siis suudame seal hästi esineda ja miks mitte ka 3. divisjoni ära võita (see tagaks tõusu 2. divisjoni D-tugevusgruppi - toim). See on keeruline, aga kui areneme, siis miks ka mitte!" rääkis Veebel.