Eesti ragbikoondise kapten Kullar Veersalu.
Spordivaria
4. oktoober 2014, 21:50

ÕHTULEHE VIDEO | Ragbikoondise kapten Kullar Veersalu: 59 punkti skoorida on ikka väga uhke!

Eesti ragbikoondise kapten Kullar Veersalu oli pärast 59:12 võitu Valgevene üle meeskonna esitusega väga rahul ja avaldas lootust, et kui kevadiseks 3. divisjoni turniiriks parim koosseis kokku saadakse, võib sealt ka esikohta püüda.

"Nii suurt võitu ei osanud unistada. Meil oli mingi info, et Valgevene leiab Venemaa avarustest kadunud poegi üles, kes mängima kutsutakse. Aga esimeste minutitega oli asi selge, et potentsiaali meil on. Võinuksime üritada Valgevenet nulli peal hoida, aga see olnuks natuke palju tahetud. 59 punkti on ikka väga uhke! Oma mänguga oleme igati rahul - see toimis paremini, kui kunagi varem!" rääkis Veersalu.

Eesti eest paistsid silma Luke Veebel ning vennad Maati ja Karl Pallas, kes kõik on Inglismaal eestlaste lapsena sündinud ja üles kasvanud mängijad. "Nad on head. Kasvanud üles seal, kus ragbikultuur lapsest saadik sees," kiitis Veersalu.

Maikuus Montenegros toimuvale 3. divisjoni turniirile on Eestil põhjust minna eluterve optimismiga. "Loodame, et saame kõik inimesed kohale ja parima võistkonna välja panna. Potentsiaali meis ju on – mullu alistasime (2. divisjoni D-tugevusgrupis mängiva – toim) Soome A-koondise."