Jalgpall

VIDEO: Mart Poom avaldas toetust kooseluseadusele (11)

LISA KOMMENTAAR

ms6. oktoober 2014, 12:05
Soodom ja Gomorra
Nende omasooiharite toetajatel on soov ennast tarkadena eksponeerida, samas aga puuduvad neil kõige vähesemadki teadmised.
Väljavõte Vikipeegiast:
Miks nimetati Soodomat ja Gomorrat patupesaks?
Soodoma ja Gomorra loo peategelane on Lott - Aabrahami vennapoeg, kes saatis Aabrahami teekonnal Urist Kaananisse. Kuna talle meeldis Jordani viljarikas org, otsustas ta Soodoma linna jääda elama.
Soodoma ja sealsamas läheduses asunud Gomorra elanikud olid aga oma liiderliku eluviisi pärast Jumala välja vihastanud. Aabrahamile oli Jumal lubanud, kui Soodomos leidub vähemalt kümme patuta inimest, ei hävita ta linna ning annab andeks kogu paigale. Nii läksidki kaks inglit inimese kujul Soodomasse uurima, kui palju on linnas „õigeid”, kes pole Jehoova käskude vastu eksinud. Linnaväravate ees kohtasid inglid Lotti, kes neid aupaklikult tervitas ning oma kotta öömajale kutsus. Kuigi inglid algul väitsid, et nad soovivad ööseks välja jääda, olid nad lõpuks nõus Loti külalislahkust nautima. Võõrad ei olnud veel magama heitnud, kui Soodoma linna mehed, nii noored kui vanad, piirasid Loti koja sisse. Valjuhäälselt nõudsid nad: „Kus on mehed, kes öösel tulid sinu juurde? Too nad välja meie kätte, et saaksime neid katsuda!” Lott läks välja, sulges enese järel ukse ja püüdis ägedaid homoseksualiste rahustada. Ta nimetas mehi vendadeks ja palus külalistele mitte kurja teha. Lott pakkus rahvale koguni oma kahte tütart, kes olid veel neitsid, kui vaid säästetaks võõraid tema katuse all, mis tõestas, et ta pidas külalislahkust tähtsamaks kui naise au. Ent homoseksualistid ei loobunud oma tahtmisest. Juba kippusid nad Loti kallale ning proovisid ust maha murda. Järsku toimus kummaline pööre. Inglid haarasid Lotist selja tagant kinni ning tõmbasid ta majja. Seejärel lõid nad mehi pimedusega, et metsik rahvahulk ei näeks ust üles otsida.
Nüüd hoiatasid inglid Lotti Soodoma ja Gomorra linnade hävitamise eest. Nad soovitasid tal koos perega kiiresti lahkuda. Lott teatas saabuvast ohust oma väimeestelegi, ent noored mehed ei tahtnud äraminekust midagi kuulda. Et häving oli kohe algamas, võtsid inglid kahtleval perekonnal käest ja ütlesid Lotile: „Päästa oma hing! Ära vaata selja taha ja ära peatu mitte kuskil ümbruskonnas! Põgene mäestikku, et sa ei hukkuks!” (1Mo 19:17) Ja siis lasi Jumal Soodoma ja Gomorra peale sadada väävlit ja tuld. Ta hävitas linnad, linnade elanikud, kogu ümbruskonna ja taimestiku. Katastroofi eest põgenemisel eiras Loti abikaasa inglite hoiatust. Ta heitis pilgu üle õla – ja tardus ehmatusest soolasambaks. Kui Aabraham hiljem sündmuspaika vaatama läks, nägi ta vaid rusuhunnikuid, millest tõusis paksu suitsu. Soodoma ja Gomorra - patupesad, kus homoseksualismile poldud suudetud piiri panna, olid maa pealt igaveseks kadunud.
Tänaseks on Soodom ja ka Gomorra väljakaevamistes ja mõlemas linnas on leitud kive, mis suurtest kuumustest ülessulanud.
Häda mõistuse pärast!6. oktoober 2014, 08:03
Tuntud inimesed, nagu Mihkel Raud, Andrus Vaarik, Mart Poom, Ivo Linna, Eino Baskin, Evelin ja Priit Võigemast, Anu Tali jne, kaitsevad Eestit homoseaduse vastuvõtmisega. Inimlikkus on siin küll teisejärguline. Poliitikud hämavad ainult seetõttu, et ei julge otse välja öelda, et homoseadust on vaja ainult selleks, et lääne liitlastel ei tekiks Eestis olles seaduste puudumisega probleeme kui voodinaabri teki alla oma himusid rahuldama lähevad. Kujutage ette mis saab siis kui seadust ei ole ja keegi kaebab lääneliitlase kohtusse? Seega NATO kaitseb meid ainult siis kui pöörame oma pepud ilusasti nende poole ...
Need tuntud tegelased, eesotsas Mart Poomiga, on lihtlabaselt poliitikute õnge läinud!
Jalka 5. oktoober 2014, 16:11
raivo5. oktoober 2014, 15:42
minu silmis tema nimi komistas mutta.
Jaa, jah5. oktoober 2014, 14:19
Muidugi ei ilmu, sest ilmuvad vaid seda häbiväärset kooselu pooldavad artiklid.
P.K.5. oktoober 2014, 13:23
Jan5. oktoober 2014, 13:22
Jah5. oktoober 2014, 13:11
Eestis ollakse ikka ebanormaalsusega nõus. Te ei anna ikka üldse endile aru millele te oma toetuse annate!
RU5. oktoober 2014, 13:11
tubli! sellele hetkel käivale õnnetute inimeste kogunemisele Toompeal on just vaja vastukaaluks mõistlike reaalsete ühiskonna arvamusliidrite avaldusi
Elbil5. oktoober 2014, 13:11
....me oleme kaugel Esti ajakirjanduse ja mõtte vabadusest ! Kuhu kaovad sõnavõtud, lihtsalt kustutatakse !
älis5. oktoober 2014, 12:58
Just! Armastagu keda soovivad, aga ametlikult abielluma ei pea.