Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho "viisakusi" vahetamasFoto: ADRIAN DENNIS
Jalgpall
5. oktoober 2014, 19:16

VIDEO: Mourinhoga tõuklema läinud Wenger: ma ei ütle selle kohta midagi

Inglise jalgpalli kõrgliigas alistas Londoni Chelsea tänu Eden Hazardi ja Diego Costa väravatele 2:0 Londoni Arsenali ja jätkab liigatabeli liidrina. Mängu vürtsitas esimesel poolajal juhtunud intsident, kui Arsenali peatreener Arsene Wenger ja Chelsea loots Jose Mourinho sisuliselt käsipidi kokku läksid.

"Ma lahkusin oma tehnilisest alast, sest polnud rahul selle veaga [Gary Cahill sõitis jõhralt sisse ühele Arsenali mängijale, kuid pääses kollase kaardiga - toim] ja tahtsin näha, mis juhtus. Keegi seisis minu ees ees ja nii oligi. Rohkem ei ütle ma selle kohta absoluutselt mitte midagi," kõlasid Wengeri mängujärgsed kommentaarid.

Jose Mourinho oli oma versiooni avaldamisega aga märksa lahkem. "Meil on kaks tehnilist ala, mitte üks," torises ta. "See oli tema, kes tuli minu ruumi. Kui see oleks olnud selleks, et anda mängijale juhiseid, oleks ma öelnud "hea küll", kuid tulla sinna ja hakata kohtunikku survestama, et ta annaks vastasele punase kaardi pole sugugi aus. Ma arvan, et nii ei kujuta me ette Arsene Wengerit kui ausa mängu advokaati."

 

Lisaks olid mõlemad mehed raudkindlad, et vastased oleks pidanud mängu lõpetama kaheksakesi - Mourinho arvates väärisid Arsenali mängijatest punast kaarti Laurent Koscielny, Calum Chambers ja Danny Welbeck, Wenger salvas omalt poolt, et ka Gary Cahill, Branislav Ivanovic ja Oscar pidanuks enne õiget aega duši alla saadetama. Reaalsus kujunes aga selliseks, et mängu peakohtunik Martin Atkinson jättis punase kaardi taskusse.